• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / آموزش ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

آموزش ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات

طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
‎سینه مرغ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه رنگی یک گرم
پنیر پیتزا ۲ پیمانه
کدو سبز ۲عدد
‎آبلیمو ٢ قاشق غذاخوری
سیر پوره شده یک قاشق چایخوری
زنجبیل پوره شده یک قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم
نمک،فلفل،ادویه به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس مقدار
‎کره یک قاشق
آرد ٢ قاشق غذاخوری سر صاف
شیر ۱/۲ لیوان

 

طرز تهیه ژولین مرغ و سبزیجات در ظروف کارال :

‎ ابتدا مرغ و فلفل و پیاز و کدو را به سبک ژولین ( به صورت کاملاً باریک خرد ) می کنیم. مرغ ها را با کمی زعفران دمکرده و نمک و فلفل و یک حبه سیر یکساعتی مزه دار میکنیم سپس بقیه مواد را که شسته و خرد کردیم را به این ترتیب  در تابه کارال که از قبل گرم شده تفت میدیم ابتدا پیازهای خلالی شده را کمی تفت میدهیم و قارچ های خرد شده را اضافه میکنیم برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ کمی لیمو ترش رویش میریزیم و فلفل دلمه و کدو و در انتها مرغهای مزه دار شده در این مرحله اگر یک لیوان آب مرغ داشتیم که اضافه میکنیم وگرنه از یک عصاره مرغ در آبجوش حل کرده و استفاده میکنیم روی مواد ریخته و با حرارت متوسط بیست دقیقه میگذاریم بپزه طوری که در انتها هیچ آبی نداشته باشه سس سفید را آماده میکنیم. ‎

درون تابه کارال کمی روغن ریخته و اول مواد ژولین سپس سس و لایه آخر پنیر پیتزا میریزیم ، دستگیره تابه کارال را فویل پیچیده  بمدت ده دقیقه ( یا کمتر بسته به حرارت گریل دارد ) طبقه وسط  قرار می دهیم. تمام مواد ژولین ما پختن شده و نیاز به پختن ندارد بنابراین فقط گریل را روشن کنید که پنیر، آب و طلایی بشود.

طرز تهیه سس:

‎ابتدا شیرجوش کارال را گرم نموده و کره را روی حرارت ذوب می کنیم, آرد را با کره تفت می دهیم تا حدی که خامی آرد گرفته شود و شیر را اضافه می کنیم. سریع مواد را باهم مخلوط می کنیم تا سس یک دست شود و کمی نمک و فلفل میزنیم . ‎یکی از نکات تهیه این سس این است که مقدار کره و آرد باید برابر باشد و اگر مقدار آرد بیشتر باشد طعم و بوی ان توی سس کاملاً حس می شود .

تابه بزرگ کارال را کاملاً گرم کرده کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی سرخ کنید بعد از آن سس در حال جوشیدن را روی رولت بریزید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید در این مرحله حرارت را کم کرده در ظرف را ببندید و رولت را برای حداقل یک ساعت بپزید تا آب سس غلیظ شده و در آخر رولت را برش زده و سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *