• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال

اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال

اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال

طرز تهیه اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال :

برای 2 نفر

مواد لازممقدار
گوشت چرخ کرده با چربی 20%300 گرم
نان بربری یا هر نوع نان ضخیم نصف نان
پیاز (رنده شده) 1 عدد کوچک
پیاز نگینی ریز شده 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی (پوست گرفته) 2 عدد
رب گوجه فرنگی1 قاشق مربا خوری
پاپریکا1 قاشق مربا خوری
زردچوبه1 قاشق مربا خوری
آب لیمو تازه1 قاشق مربا خوری
ماست چکیده به میزان لازم
فلفل کبابی1 عدد بزرگ
نعناع و جعفری ریزشدهمجموعاً 1 قاشق سوپ خوری
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه اسکندر کباب ترکیه در ظروف کارال :

گوشت را با پیاز، ادویه و کمی نمک خوب ورز دهید و برای یک ساعت در یخچال استراحت بدهید. در مرحله دوم پیاز نگینی را کمی سرخ کرده اگر مایلید سیر اضافه کرده و گوجه فرنگی ساطوری شده، رب گوجه فرنگی و زردچوبه را اضافه کنید و به همراه آب لیموی تازه یک سس خوشمزه درست کنید. نان را به مربع های کوچک برش زده و در تابه و یا در فر تست کنید کمی روغن زیتون روی نان‌ها ریخته و کنار بگذارید.

گوشت استراحت داده شده را به دو شکل می‌توانید آماده کنید یا به شکل کباب کوبیده روی سیخ چوبی کشیده و در تابه قرار دهید و یا اینکه به سیخ معمولی کشیده و روی منقل بپزید بعد از پخت کباب در دیسی متوسط ابتدا نان را بریزید روی آن مقداری از سس گوجه فرنگی را ریخته تا نان ها کمی خیس شوند روی آن کباب را قرار دهید و در انتها روی کباب کمی ماست چکیده بریزید.

کمی پول بی بر یا همان فلفل ترکیه‌ای را در روغن سرخ کرده و روی ماست بریزید و اگر تمایل داشتید فلفل کبابی را سرخ کرده و روی کباب قرار دهید. نعناع و جعفری ساطوری شده را روی غذا بپاشید.

توضیحات : کباب اسکندر در اصل با ورقه های گوشت فیله گوساله درست می شود ولی اغلب به شکل کباب کوبیده در رستوران ها سرو می‌گردد.

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *