طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم ( برای سس سویا و زنجبیل محصوص تمپورا ) |
مقدار |
سویا سس | نصف پیمانه |
سرکه سفید یا سرکه برنج | یک چهارم پیمانه |
زنجبیل (خیلی ریز شده) | 2 قاشق سوپ خوری |
پیازچه قسمت سبز و سفید | 2 قاشق سوپ خوری |
سیر | 2 حبه |
شکر قهوه ای یا سفید | 2 قاشق چای خوری |
روغن کنجد | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم ( برای تمپورای ژاپنی) |
مقدار |
آرد ساده (100 گرم) | 100 گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
نشاسته ذرت | 2 قاشق سوپ خوری |
جوش شیرین | 2 قاشق چای خوری |
آب خیلی سرد (200 میلی لیتر) | یک پیمانه |
طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در ظروف کارال :
همه مواد سس را با هم اضافه کرده و کنار بگذارید.
مواد خشک را الک کنید، تخم مرغ را شکسته کمی هم بزنید آب خیلی سرد را اضافه کنید مخلوط را در سه مرحله اضافه کنید باید توجه داشته باشید که گلوله های داخل مایع باید ریز باشد ولی وجود داشته باشد. نباید خمیر را خیلی بهم زد و گرنه سنگین میشود و حالت خشک تمپو را از بین میبرد.
از سبزیجات و یا میگو و مرغ تازه استفاده کنید. و همه را هم اندازه خرد کنید. یا از میگوی پاک شده با دم استفاده کنید.
نکته: بعضی ها تخم مرغ استفاده نمی کنند. ولی به جای آب ساده از سودای خیلی سرد استفاده می کنند.