طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای سس سویا و زنجبیل محصوص تمپورا )
مقدار
سویا سس نصف پیمانه
سرکه سفید یا سرکه برنج یک چهارم پیمانه
زنجبیل (خیلی ریز شده) 2 قاشق سوپ خوری
پیازچه قسمت سبز و سفید 2 قاشق سوپ خوری
سیر 2 حبه
شکر قهوه ای یا سفید 2 قاشق چای خوری
روغن کنجد 1 قاشق چای خوری
مواد لازم ( برای تمپورای ژاپنی)
مقدار
آرد ساده (100 گرم) 100 گرم
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق سوپ خوری
جوش شیرین 2 قاشق چای خوری
آب خیلی سرد (200 میلی لیتر) یک پیمانه


 

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در ظروف کارال :

همه مواد سس را با هم اضافه کرده و کنار بگذارید.

مواد خشک را الک کنید، تخم مرغ را شکسته کمی هم بزنید آب خیلی سرد را اضافه کنید مخلوط را در سه مرحله اضافه کنید باید توجه داشته باشید که گلوله­ های داخل مایع باید ریز باشد ولی وجود داشته باشد. نباید خمیر را خیلی بهم زد و گرنه سنگین می­شود و حالت خشک تمپو را از بین می­برد.

از سبزیجات و یا میگو و مرغ تازه استفاده کنید. و همه را هم اندازه خرد کنید. یا از میگوی پاک شده با دم استفاده کنید.

نکته: بعضی­ ها تخم مرغ استفاده نمی ­کنند. ولی به جای آب ساده از سودای خیلی سرد استفاده می ­کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )