• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم ( برای سس سویا و زنجبیل محصوص تمپورا )
مقدار
سویا سس نصف پیمانه
سرکه سفید یا سرکه برنج یک چهارم پیمانه
زنجبیل (خیلی ریز شده) ۲ قاشق سوپ خوری
پیازچه قسمت سبز و سفید ۲ قاشق سوپ خوری
سیر ۲ حبه
شکر قهوه ای یا سفید ۲ قاشق چای خوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
مواد لازم ( برای تمپورای ژاپنی)
مقدار
آرد ساده (۱۰۰ گرم) ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپ خوری
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
آب خیلی سرد (۲۰۰ میلی لیتر) یک پیمانه


 

طرز تهیه تمپورای ژاپنی با سس سویا و زنجبیل در ظروف کارال :

همه مواد سس را با هم اضافه کرده و کنار بگذارید.

مواد خشک را الک کنید، تخم مرغ را شکسته کمی هم بزنید آب خیلی سرد را اضافه کنید مخلوط را در سه مرحله اضافه کنید باید توجه داشته باشید که گلوله­ های داخل مایع باید ریز باشد ولی وجود داشته باشد. نباید خمیر را خیلی بهم زد و گرنه سنگین می­شود و حالت خشک تمپو را از بین می­برد.

از سبزیجات و یا میگو و مرغ تازه استفاده کنید. و همه را هم اندازه خرد کنید. یا از میگوی پاک شده با دم استفاده کنید.

نکته: بعضی­ ها تخم مرغ استفاده نمی ­کنند. ولی به جای آب ساده از سودای خیلی سرد استفاده می ­کنند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *