• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خورشت / طرز تهیه خورشت ناردون در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه خورشت ناردون در کارگاه آشپزی کارال

خورشت ناردون

طرز تهیه خورشت ناردون در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه خورشت ناردون در کارگاه آشپزی کارال:

 

مواد لازم
مقدار
مرغ۱ عدد
دانه انار۲ پیمانه
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
آب انار۱ لیوان
رب انار۲ قاشق سوپخوری
آلو بخارانصف پیمانه
نمک، فلفل، زعفران،زردچوبه، دارچین و روغنبه میزان لازم

 

طرز تهیه خورشت ناردون در کارگاه آشپزی کارال :

مرغ را در کره با روغن حیوانی سرخ کرده و چند حبه سیر به مرغ اضافه کنید در قابلمه را بگذارید تا روی شعله کم سرخ و مغز پخت شود سپس  پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی کنید.

دانه های انار را در آن تفت دهید تا آب انار کشیده شده رب انار و اب انار را اضافه کنید وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی را خارج و سس را به مرغ اضافه نمایید. آلو بخارا، نمک، فلفل و زعفران را اضافه کنید.

خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه دارید تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد. در صورت تمایل می توانید بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار د هید.

نوش جان

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال