• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

راتاتویی فرانسوی

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال:

مواد لازم
مقدار
نان تست۵ تکه
سیر۱ حبه
گوجه فرنگی۲ تا ۳ عدد
کدو سبز متوسط۲ عدد
بادمجان۲ عدد
روغن زیتون۳ قاشق غذاخوری
آویشن۲ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفلبه میزان لازم
مواد لازم برای سس
مقدار
گوجه فرنگی۲۰۰ گرم
برگ ریحان تازه۱۵ عدد
آویشن۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

نان تست را به چهار تکه تقسیم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. بعد روی آنها کمی روغن زیتون و سیر له شده  زده. گوجه فرنگی، کدو و بادمجان را به صورت حلقه های نازک بریده و با نمک، روغن زیتون و آویشن مزه دار کنید.

برای تهیه سس، گوجه ها را رنده و له کرده و همراه با ریحان خرد شده، آویشن و کمی نمک به خوبی ترکیب و کف ظرف را به این مواد آغشته کنید. بعد به ترتیب نان تست، بادمجان، کدو و گوجه را در ظرف بچینید،  روی آن فویل آلومینیومی گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته. بعد از اینکه چند دقیقه در دمای اتاق خنک شد سرو کنید،

نوش جان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال