• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال

سالاد انار

طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال:

 

مواد لازم
مقدار
 اسفناج۱۰۰گرم
گردو۲۰ گرم
 انار۱ عدد دانه شده
پنیر فتا۲۰ گرم
سیب۱عدد
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک، فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه سالاد انار در کارگاه آشپزی کارال :

سالاد انار و اسفناج به همراه سس رب انار میتواند یه انتخاب فوق العاده براى سالاد شب یلدا باشد.  براى تهیه این سالاد از اسفناج هاى کوچک استفاده کنید. برگ هاى کوچک اسفناج را خرد نکنید و درسته در ظرف بریزید. معمولا این سالاد با میوه سرو میشود مثل پرتقال فیله شده یا نارنگى یا سیب و دانه هاى انار. پیشنهاد میکنم که روى سالادتان گردو و پنیر فتاى خرد شده هم بریزید. که در اینصورت هم چربی مفید حاوی امگا ۳ ( گردو ) و هم پروتئین موردنیازتان (پنیر فتا) را تامین خواهید کرد.

سس رب انار:  یک قاشق غذا خوری رب انار ملس یک قاشق غذا خوری روغن زیتون یک قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک اگر سرکه بالزامیک ندارید به همان اندازه از شکر یا سرکه قرمز استفاده کنید.

نوش جان

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال