• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سوپ و آش / طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال

سوپ عدس مجارستانی

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال:

مواد لازم
مقدار
 عدس ریز۲ پیمانه
سیر خرد شده۱ قاشق غذاخوری
ساقه کرفس خرد شده۲ عدد
بادمجان رنده شده۲ پیمانه
سرکه سیب۱ پیمانه
برگ بو۲ عدد
آب مرغ۲ لیتر
گشنیز خرد شدهبه مقدار لازم
پیاز۲ عدد
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
ماستنصف پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل۱ قاشق چایخوری
پودر پاپریکانصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال :

در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.

بادمجان ، ‌آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس‌ ها نرم و له شوند بپزید.

برای سرو کردن، سوپ را در ظرف‌ مورد نظر ریخته و روی آن‌ کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال