طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم ( سالاد ) | مقدار |
کدو حلوایی | 500 گرم |
اسفناج | 150 گرم |
سیب یا گلابی | 1 عدد |
فیله بوقلمون | 500 گرم |
انار دون شده | نصف پیمانه |
گردو | نصف پیمانه |
پنیر | 50 گرم |
دارچین | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم ( سس ) | مقدار |
سرکه سیب | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | قاشق چایخوری |
سس سویا | ۱ قاشق غذاخوری |
کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر له شده | ۱ حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در ظروف کارال :
فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید . بعد کدو حلوایی را شسته و پوست بکنید،میتونید به صورت مربعی یا به صورت حلقه ای و یا به صورت رشته ای خرد کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کدوهای خرد شده را روی آن بریزید. کمی نمک ، فلفل و دارچین به آن اضافه کنید و کمی روغن زیتون روی آن اسپری کنید. بعد 10 دقیقه اجازه بدهید تا کدوها بپزند و نرم بشوند. پوست فیله بوقلمون را ازش جدا کنید بعد آن را خرد کنید و با کمی نمک و فلفل و مقداری روغن سرخ کنید. در یک ظرف بزرگ اسفناج را با سیب و گردو و دانه های انار با هم ترکیب کنید. کدوهای پخته شده و بوقلمون سرخ شده را به بقیه مواد اضافه کنید و در آخر پنیر را بریزید. برای درست کردن سس ، همه مواد لازم سس را در یک کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و بعد روی سالاد بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
نوش جان