• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سالاد / طرزتهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در آشپزخانه کارال

طرزتهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در آشپزخانه کارال

طرز تهیه سالاد اسفناج و کدو حلوایی

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم ( سالاد ) مقدار
کدو حلوایی ۵۰۰ گرم
اسفناج ۱۵۰ گرم
سیب یا گلابی ۱ عدد
فیله بوقلمون ۵۰۰ گرم
انار دون شده نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
پنیر ۵۰ گرم
دارچین به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مواد لازم ( سس ) مقدار
سرکه سیب ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد  قاشق چایخوری
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
کنجد ۱ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۱ حبه
 نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه سالاد رژیمی اسفناج و کدو حلوایی در ظروف کارال :

فر را از قبل با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید . بعد کدو حلوایی را شسته و پوست بکنید،میتونید به صورت مربعی یا به صورت حلقه ای و یا به صورت رشته ای خرد کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کدوهای خرد شده را روی آن بریزید. کمی نمک ، فلفل و دارچین به آن اضافه کنید و کمی روغن زیتون روی آن اسپری کنید. بعد ۱۰ دقیقه اجازه بدهید تا کدوها بپزند و نرم بشوند. پوست فیله بوقلمون را ازش جدا کنید بعد آن را خرد کنید  و با کمی نمک و فلفل و مقداری روغن سرخ کنید. در یک ظرف بزرگ اسفناج را با سیب و گردو و دانه های انار با هم ترکیب کنید. کدوهای پخته شده و بوقلمون سرخ شده را به بقیه مواد اضافه کنید و در آخر پنیر را بریزید. برای درست کردن سس ، همه مواد  لازم سس را در یک کاسه بریزید و با هم خوب مخلوط کنید و بعد روی سالاد بریزید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

نوش جان

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *