• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه باسلوق در ظروف کارال

طرز تهیه باسلوق در ظروف کارال

باسلوق

طرز تهیه باسلوق در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه باسلوق در ظروف کارال :

مواد لازم
مقدار
نشاسته۱ لیوان
شکر۱ لیوان
آب۲ لیوان
گلابیک سوم لیوان
پودر ژلاتین۱ قاشق غذاخوری
روغن۱ قاشق غذاخوری
پودر نارگیلبه میزان لازم
مغز گردوبه میزان لازم

 

طرز تهیه باسلوق در ظروف کارال :

ابتدا آب و نشاسته را در قابلمه کارال با هم مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل شود. شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید.

زمانی که مواد غلیظ شد روغن، ژلاتین و گلاب را اضافه کنید.

زمانی که مواد سفت شد از روی حرارت برداشته و در ظرفی که نارگیل ریخته اید بریزید و پهن کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

بعد از مواد به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید و روی هر کدام مغز گردو بگذارید.

نوش جان

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال