• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه کرم تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
تخم مرغ کامل۴عدد
زرده تخم مرغ۴عدد
شکر۱۰۰گرم
آب لیمو ترش۲۰۰میلی لیتر
پوست لیموی رنده شدهبه مقدار لازم
کره۲۵۰گرم

مواد لازم برای تهیه نان تارت لبموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال  :

مواد لازم
مقدار
آرد۲لیوان
شکر۱قاشق چای خوری
کره سرد۲۰۰گرم
نمک۱/۴قاشق چای خوری
آب سردبه مقدار لازم

طرز تهیه کراست(قسمت نان) تارت لیموی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا باید آرد، نمک و شکر را داخل یک ظرف یا میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را به تیکه های کوچک خرد کرده و اضافه کنید. بعد از اینکه تکه های کره مقداری با آرد مخلوط شد، چند قاشق آب سرد اضافه کنید تا مواد به شکل خرده نان در بیاید. خرد خمیر ها را روی نایلون بریزید و با نوک انگشتانتان ورز دهید تا خمیر یک دست شود و ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.سپس خمیر رو با وردنه پهن کنید و به اندازه قالب خود برش دهید و کف قالب پهن کنید و با چنگال سوراخ های ریز ایجاد کنید تا خمیر پف نکند.خمیر را داخل فر در دمای ۱۷۵ درجه، نیم ساعت بگذارید تا کاملا طلایى شود

طرز تهیه کرم تارت :

ابتدا  باید یک ظرف شیشه ای (پیرکس) را روی قابلمه آب در حال جوش بگذارید، به صورتی که بخار آب به ته ظرف شیشه ای بخورد. سپس ۴ عدد زرده تخم مرغ، ۴ عدد تخم مرغ کامل، شکر و آب لیمو و پوست لیموی رنده شده را درون ظرف شیشه ای بریزید و هم بزنید تا  یک دست شود. سپس کره را به مواد اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کرم،  زرد رنگ شود. از مواد حاضر شده روى نان بریزید و ۶ دقیقه داخل فر (در دماى ١٨٠ درجه) بگذارید.در انتها میتوانید با خامه یا پودر قند تزئینش کنید.

نوش جان

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *