• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازممقدار
نان تست کوچک ۸ عدد
سس کچاپ به مقدار لازم
سوسیس پپرونی به مقدار لازم
پنیر موزارلا رنده شده ۲ فنجان

طرز تهیه تست پیتزا در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا فر را روی دماى ١٩٠ درجه گرم کنید سپس سینى فر را با اسپرى روغن مقداری چرب کنید و نان تست را داخل سینی بچینید.مقداری سس کچاپ را روى نان ها بمالید طورى که همه سطح نان پوشیده شود بعد به مقدار دلخواه پنیر موزارلا روى نان بریزید و سوسیس ها را روى آن بچینید میتوانید از هر مواد دیگری هم استفاده کنین مثل فلفل دلمه اى، قارچ، ذرت،…….. همه ى نان ها را به همین صورت آماده کنید و سپس سینى را ۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا پنیر کامل آب شود و نوش جان کنید

اگه نخواستید از فر استفاده کنید میتوانید از ماکروفر هم استفاده کنید ٢تا ٣ دقیقه بگذارید داخل ماکروفر تا پنیر پیتزا آب شود

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *