• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در ظروف کارال :

 

مواد لازممقدار
سینه مرغیک عدد بزرگ
پیاز (متوسط)یک عدد
برنج ایرانی3 پیمانه
تخم مرغ کاملیک عدد
زرده تخم مرغ3 عدد
پیاز (خرد شده)یک عدد کوچک
ماست چکیده (خانگی)یک پیمانه سر پر
زعفران (حل شده در آب غلیظ)2 قاشق سوپ خوری
روغن مایعیک سوم پیمانه
زردچوبهیک دوم قاشق چای خوری
دانه دانه فلفل سیاهیک دوم قاشق چای خوری
بادمجان (حلقه و سرخ شده)4 عدد
کره25 گرم


 

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان در کارگاه آشپزی کارال :

سینه مرغ را به همراه آب، پیاز خرد شده، زردچوبه، نمک، دانه¬های فلفل و کمی زعفران در قابلمه کارال بپزید. پس از پخت، مرغ را ریش ریش کرده کنار بگذارید. برنج را از شب قبل شسته به همراه نمک و آب خیس کنید. مقداری آب را در قابلمه کارال جوش آورده، آب روی برنج را خالی کرده و برنج را به آب در حال جوشیدن اضافه کنید و برنج را برای چلو آماده نمائید، توجه داشته باشید برنج را زنده¬تر بردارید.
ماست، سه چهارم از روغن مایع، مابقی زعفران، زرده تخم مرغ و تخم مرغ کامل را به همراه نمک و کمی پودر فلفل سیاه مخلوط کنید 3 قاشق سوپ خوری از مایه را روی مرغ ریش شده ریخته، یک قاشق را کنار گذاشته و مابقی را با برنج آبکش شده به آرامی مخلوط کنید.
تابه کارال را کاملاً گرم کرده، زیر آن شعله پخش کن قرار داده، مابقی روغن را در تابه کارال ریخته و از مایه برنج نیمی را در ظرف بریزید. به کمک یک قاشق برنج را کمی فشرده کنید روی برنج بادمجان¬ها را بچینید و روی آن¬ مایه مرغ را بریزید و اگر بادمجان اضافه آمده بود دوباره از بادمجان¬ روی مرغ بچینید. مابقی برنج را اضافه کرده و یک قاشق مایه کنار گذاشته شده را روی برنج بدهید. دوباره به کمک قاشق مواد را صاف کرده و کمی فشرده کنید. ظرف را روی حرارت شعله قرار داده و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزید. بعد از آن تابه کارال را در آب سرد قرار داده کناره¬ها را با چاقو از بدنه تابه جدا کرده در ظرف را 5 دقیقه ببندید. تابه کارال را تکان داده و ته چین را از ظرف قالبی جدا کنید.

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *