• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خورشت / طرز تهیه خورشت طاجین گوشت و به مراکشی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه خورشت طاجین گوشت و به مراکشی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه طالجین گوشت و به مراکشی

طرز تهیه خورشت طاجین گوشت و به مراکشی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه خورشت طاجین گوشت و به مراکشی در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم
مقدار
به ۴ عدد
گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
کنسرو نخود ۵۰۰ گرم
آلو بخارا ۶ عدد
ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد
سیر ریز خرد شده ۴ حبه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
گوجه خرد شده ۴۰۰ گرم
ادویه مراکشی(راس الحانوت) ۲ قاشق چایخوری
پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت طاجین گوشت و به مراکشی در کارگاه آشپزی کارال :

طاجین گوشت و به یکی از غذاهای محبوب کشور مراکش هست و هرچقدر زمان پخت این خورش طولانی تر باشد و با حرارت کمتری بپزد، خوشمزه تر می شود.

به ها را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید.پیازها را هم ریز خرد کنید. تابه کارال را روی حرارت متوسط بگذارید و وقتی گرم شد. روغن را اضافه کنید و بعد به های خرد شده را اضافه کنید و حدود ۵-۴ دقیقه سرخ کنید تا کاراملی بشوند. بعد پیازهای خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت ۳- ۲ دقیقه دیگر تفت بدهید. محتویات ماهیتابه را با کفگیر شیاردار بردارید تا روغن اضافی اش خارج شود و آنها را در قابلمه بریزید. بعد گوشت خورشتی را در تابه بریزید و حدود ۵-۴ دقیقه سرخ کنید تا برشته شوند. بعد گوشت خورشتی را هم به قابلمه اضافه کنید. گوجه های خرد شده، نخود و آلو بخارا را هم در قابلمه بریزید. ادویه راس الحانوت، پودر زیره و جعفری خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید. بعد دو لیوان آب در قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا به مدت ۴ تا ۶ ساعت به آرامی بپزد. این غذای خوش عطر و خوشمزه مراکشی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

نکته: به جای ادویه راس الحانوت میتوانید از ادویه گوشت استفاده کنید.

نوش جان

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *