• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش خیار در ظروف کارال

طرز تهیه خورش خیار در ظروف کارال

طرز تهیه خیار قاتق در ظروف کارال

یکی از غذاهای قدیمی گیلانی خیار قاتق یا خورش خیار می باشد، این غذا بدون گوشت و فقط با ترکیب خیار محلی گیلان(برمه خیار) و سبزیجات معطری همچون گشنیز، جعفری، کوتکو و چوچاق تهیه می شود.

طرز تهیه خورش خیار در ظروف هاردآنادایز کارال

مواد لازم برای تهیه خورش خیار در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

مواد لازم مقدار
خیار ۴ عدد
گردو خرد شده ۲۰۰گرم
سبزی معطر ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
رب انار ۳ قاشق غذاخوری
آبغوره ۱ استکان
آب ۲ و نیم لیوان
آب لیموترش ۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش خیار در ظروف هاردآنادایزد کارال :

پیازهای خلالی شده را تفت داده تا طلایی شوند. خیارها روراپوست بگیرید و آنها را نگینی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کرده و تفت دهید.
سبزی ها راجداگانه سرخ کرده و بعد از چند دقیقه گردوی پودر شده رابه خیار اضافه و کمی با هم تفت دهید.
سپس نمک و رب انار و سبزی سرخ شده را اضافه کنید و با ۲٫۵ لیوان آب بپزید.
۲۰ دقیقه بعد آبغوره را به غذا اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *