• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خورشت / طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه فسنجون مجلسی

طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجون مجلسی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
مرغ ۴ تکه
مغز گردو ۳۰۰ گرم
رب انار ۵ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
آب ۸ لیوان
زغفران دم کرده نصف استکان
شکر (درصورت تمایل) ۲ قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی در آشپزخانه کارال :

اول گردو ها را با پیاز و کمی آب در دستگاه بلندر بریزید تا کاملا باهم مخلوط شوند. مواد میکس شده را با آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاد و بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گردوها کم کم بپزند.بعد از یک ساعت و نیم که گردو ها روی حرارت ملایم بودند ،یکم تغییر رنگ می دهند و تیره می شوند.

تقریبا بعد از یک ساعت غلیظ میشوند و به روغن میفتد. بعد رب انار را اضافه کنید. مرغ ها را ازقبل با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید  و بعد در روغن سرخ کنید.

مرغ ها را به فسنجون اضافه کنید و بعد زعفران را به خورش اضافه کنید. بعد درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن گردوها کاملا خارج بشوند و فسنجون غلیظ شود و جا بیوفتد. پخت فسنجون تقریبا بین ۵ تا ۷ ساعت طول میکشد، وفتی پخت کامل شد، برای سرو روی خورش را با دانه های انار تزئین کنید.

البته هرکسی شیوه خاصی را برای پخت فسنجون دارد که در همه در نهایت طعمش عالی می شود.

نوش جان

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *