طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال :
مواد لازم | مقدار |
مرغ | 500 گرم |
پیاز متوسط | یک عدد |
سیر | 4 حبه |
زیره سیاه | یک قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق مرباخوری |
روغن زیتون بدون بو | 50 گرم |
فلفل دلمه ای رنگی و سبز | یک عدد |
زیتون سبز بدون هسته | 10 عدد |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | یک پیمانه |
لیمو ترش | یک عدد |
پودر فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
زعفران | 3 قاشق غذاخوری |
جعفری ساطوری شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایزد کارال :
ماهیتابه کارال را ابتدا کرم کرده و سیر و پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و بعد زردچوبه و نمک و سپس مرغ را اضافه کنید.
اجازه دهید مرغ ها خوب تفت داده شوند و سپس زیتون، فلفل دلمهای و آبلیمو را اضافه کنید، وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. 10 دقیقه مانده به سرو غذا زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید.
در زمان سرو جعفری ساطوری شده را روی خورش ریخته و میل کنید.
خورش مرغ و زیتون یکی از محبوب ترین غذاهای مردم کشور لبنان است.