• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال

مواد لازم برای تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

مواد لازم مقدار
مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیر ۴ حبه
زیره سیاه یک قاشق چایخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
روغن زیتون بدون بو ۵۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی و سبز یک عدد
زیتون سبز بدون هسته ۱۰ عدد
آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ یک پیمانه
لیمو ترش یک عدد
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زعفران ۳ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده ۳ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه خورش مرغ و زیتون در ظروف هاردآنادایزد کارال :

ماهیتابه کارال را ابتدا کرم کرده و سیر و پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و بعد زردچوبه و نمک و سپس مرغ را اضافه کنید.
اجازه دهید مرغ ها خوب تفت داده شوند و سپس زیتون، فلفل دلمه‌ای و آبلیمو را اضافه کنید، وقتی تمام مواد با هم تفت داده شدند آب مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا تمام مواد روی حرارت ملایم به آرامی بپزند. ۱۰ دقیقه مانده به سرو غذا زیره، زعفران و فلفل سیاه را اضافه کنید.
در زمان سرو جعفری ساطوری شده را روی خورش‌ ریخته و میل کنید.

خورش مرغ و زیتون یکی از محبوب ترین غذاهای مردم کشور لبنان است.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *