• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع دسر / طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا ملون در کارال

طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در آشپزخانه کارال :

 

مواد لازم
مقدار
ملون ۱ عدد
آب پالپ دار لیموترش تازه نصف لیوان
آب ۱ لیوان
نعنای تازه ۱۰ برگ
شکر ۱ لیوان سرخالی

 

طرز تهیه دسر ایتالیایی گرانیتا در کارگاه آشپزی کارال :

اول یک لیوان آب در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. برگ های نعنا را بجوشانید و بعد برگها را آبکش کنید. ملون را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید.

بسته به شیرین یا  کم شیرین بودن ملون،میزان شکر را تغییر دهید. بعد مخلوط را در ظرف بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. بعد از یک ساعت از فریزر خارج کنید و کاملا هم بزنید و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. این کار را سه بار انجام دهید و بعد در ظرف مورد نظرتون سرو کنید.

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *