طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
فیله مرغ | یک کیلوگرم |
پیاز | 2 عدد بزرگ (300 گرم) |
فلفل سبز دلمه ای | 2 عدد متوسط |
فلفل قرمز | یک قاشق چایخوری |
روغن ذرت | 4 قاشق سوپ خوری |
ماست گلدن پاک | 3 قاشق سوپ خوری |
خامه | 2 قاشق سوپ خوری |
گردو (بو داده) | 50گرم |
نمک | یک و نیم قاشق چای خوری |
آب لیمو ترش (ترجیحاً تازه) | نصف پیمانه |
جعفری (خشک شده) | یک قاشق سوپ خوری |
فلفل کبابی | یک عدد کوچک |
پودر سیر | یک چهارم قاشق چای خوری |
طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال :
فیله ها را تمیز کرده، سپس بشویید و کنار بگذارید. پیاز و فلفل دلمه ای را باریک خلالی کرده، نمک، فلفل قرمز و آبلیمو را به آنها بیفزائید و کمی با دست مخلوط را ورز دهید تا عصاره پیاز و فلفل در آید. سپس روغن، ماست و فیله ها را به مخلوط اضافه کرده و مواد را برای 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار دهید. ضربه بزنید تا فیله ها کم کم نازک شده و فرم بگیرند. یک قاشق مربا خوری از مواد سس را روی فیله ها بریزید و شروع به رول کردن هر فیله بصورت جداگانه کنید. رول ها را به سیخ بکشید (دقت کنید که خیلی با دست روی فیله ها فشار نیاورید.) سیخ های کباب را روی حرارت منقل قرار داده و به آرامی کباب را آماده کنید.