• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال

طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال

طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال

طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
فیله مرغ یک کیلوگرم
پیاز ۲ عدد بزرگ (۳۰۰ گرم)
فلفل سبز دلمه ­ای ۲ عدد متوسط
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
روغن ذرت ۴ قاشق سوپ خوری
ماست گلدن پاک ۳ قاشق سوپ خوری
خامه ۲ قاشق سوپ خوری
گردو (بو داده) ۵۰گرم
نمک یک و نیم قاشق چای خوری
آب لیمو ترش (ترجیحاً تازه) نصف پیمانه
جعفری (خشک شده) یک قاشق سوپ خوری
فلفل کبابی یک عدد کوچک
پودر سیر یک چهارم قاشق چای خوری


 

طرز تهیه رولت فیله مرغ فیله حلزونی در ظروف کارال :

فیله­ ها را تمیز کرده، سپس بشویید و کنار بگذارید. پیاز و فلفل دلمه ­ای را باریک خلالی کرده، نمک، فلفل قرمز و آب­لیمو را به آنها بیفزائید و کمی با دست مخلوط را ورز دهید تا عصاره پیاز و فلفل در آید. سپس روغن، ماست و فیله­ ها را به مخلوط اضافه کرده و مواد را برای ۳ الی ۴ ساعت در یخچال قرار دهید. ضربه بزنید تا فیله­ ها کم کم نازک شده و فرم بگیرند. یک قاشق مربا خوری از مواد سس را روی فیله­ ها بریزید و شروع به رول کردن هر فیله بصورت جداگانه کنید. رول­ ها را به سیخ بکشید (دقت کنید که خیلی با دست روی فیله­ ها فشار نیاورید.) سیخ ­های کباب را روی حرارت منقل قرار داده و به آرامی کباب را آماده کنید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *