طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در آشپزخانه کارال :
مواد لازم |
مقدار |
خمیر یوفکا | 3 ورق |
روغن | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | 2 و نیم قاشق غذاخوری |
عدس | نصف پیمانه |
روغن زیتون | 1 پیمانه |
فلفل سبز | 1 عدد |
اسفناج خرد شده | 1 پیمانه |
کدو حلوایی نگینی شده | 1 پیمانه |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد متوسط |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال :
اول عدس را در مقدار کافی آب بپزید و آبکش کنید. در این فاصله روغن زیتون را در قابلمه ریخته و پیاز را ریز خرد کرده و در روغن حدود 2 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی (رنده شده) و فلفل سبز خرد شده ، اسفناج و کدو حلوایی را اضافه کنید و 1 دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه بخار شود. بعد عدس را اضافه و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. ورق های یوفکا را به صورت نواری برش دهید و روی ورق های یوفکا کمی روغن را با برس بمالید تا نرم شود. بعد مقداری از مخلوط عدس را روی آن بریزید و بپیچید.(برای چسبندگی بهتر میتوانید از مخلوط تخم مرغ هم زده و آب استفاده کنید).
رول های آماده را در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه با 1 قاشق شیر یا آب مخلوط کنید و با برس روی رول ها بمالید. کمی سیاه دانه یا کنجد روی رول ها بپاشید و در فری که با دمای 180 درجه از قبل گرم شده، 25 دقیقه بپزید.
نوش جان