• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در آشپزخانه کارال :

 

مواد لازم
مقدار
خمیر یوفکا ۳ ورق
روغن ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ و نیم قاشق غذاخوری
عدس نصف پیمانه
روغن زیتون ۱ پیمانه
فلفل سبز ۱ عدد
اسفناج خرد شده ۱ پیمانه
کدو حلوایی نگینی شده ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه رول عدس با خمیر یوفکا در کارگاه آشپزی کارال :

اول عدس را در مقدار کافی آب بپزید و آبکش کنید. در این فاصله روغن زیتون را در قابلمه ریخته و پیاز را ریز خرد کرده و در روغن حدود ۲ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی (رنده شده) و فلفل سبز خرد شده ، اسفناج و کدو حلوایی را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید تا آب گوجه بخار شود. بعد عدس را اضافه و مخلوط کنید و بگذارید خنک شود. ورق های یوفکا را به صورت نواری برش دهید و روی ورق های یوفکا کمی روغن را با برس بمالید تا نرم شود. بعد مقداری از مخلوط عدس را روی آن بریزید و بپیچید.(برای چسبندگی بهتر میتوانید از مخلوط تخم مرغ هم زده و آب استفاده کنید).

رول های آماده را در سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه با ۱ قاشق شیر یا آب مخلوط کنید و با برس روی رول ها بمالید. کمی سیاه دانه یا کنجد روی رول ها بپاشید و در فری که با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده، ۲۵ دقیقه بپزید.

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *