• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه ساطری پلو خراسان در ظروف کارال

طرز تهیه ساطری پلو خراسان در ظروف کارال

طرز تهیه ساطری پلو خراسان

طرز تهیه ساطری پلو خراسان در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه ساطری پلو خراسان در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده (کم چرب) ۲۵۰ گرم
برنچ ۳ پیمانه
هویج خلال شده نیم کیلو
پیاز رنده ریز شده یک عدد متوسط
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
زعفران آب کرده ۱ پیمانه
پودر سیر به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
ادویه گوشت به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه ساطری پلو خراسان در ظروف کارال :

گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و آویشن خوب ورز دهید تا یکدست شود. نیمی از مخلوط را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. بعد از آن دو قسمت گوشت را دوباره با هم مخلوط کنید و برای یک ساعت مایه گوشت را در یخچال استراحت دهید. یک کیسه فریزر را برش زده و باز کنید گوشت را به شکل یک مستطیل روی کیسه باز کنید. تخم­مرغ پخته شده، هویچ و جعفری را وسط گوشت قرار دهید و گوشت را محکم بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. یکی از ظروف مناسب کارال را روی حرارت قرار داده تا گرم شود. روغن اضافه کرده و پیاز داغ و رب را در آن تفت دهید، کمی آب ریخته تا آب جوش بیاید.

تابه بزرگ کارال را کاملاً گرم کرده کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی سرخ کنید بعد از آن سس در حال جوشیدن را روی رولت بریزید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید در این مرحله حرارت را کم کرده در ظرف را ببندید و رولت را برای حداقل یک ساعت بپزید تا آب سس غلیظ شده و در آخر رولت را برش زده و سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *