• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج نصف پیمانه
پیاز خرد شده یک عدد
میخک پودر شده نصف قاشق چایخوری
پودر اورگانو یک قاشق چایخوری
فیله مرغ ۲ قطعه
پنیر چدار رنده شده ۱۵۰ گرم
تورتیلا با آرد سفید ۸ عدد
روغن یک قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه ساندویچ بوریتو مرغ در کارگاه آشپزی کارال :

برنج را در آب جوش یکی دو جوش دهید و آبکش کنید.
تابه کارال را ابتدا گرم کرده و سپس روغن را اضافه کنید. سپس پیاز را تفت دهید تا کمی طلایی شود. بعد پودر میخک و پودر اورگانو را بهش افزوده و تفت دهید و بعد برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر کنید تا برنج خوب پخته و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
مرغ را بپزید و بعد خرد یا ریش ریش کنید و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط کنید.
نان ها رادر داخل فویل مخصوص آشپزی پیچیده و تودر بشقابی روی بخار گذارید تا نرم شود یا اینکه میتوانید از نان لواش استقاده کنید.
از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا بگذارید و نان را بپیچید.
هر کدام از بوریتوها راکه درست کردید درظرف فر بگذارید، روی آن را با فویل پوشانده و در فر که با دمای ۱۶۰ درجه گرم شده بگذارید تا زمانیکه تمامی بوریتوها آماده سرو شوند.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *