• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال :

مواد لازم
مقدار
گوشت ران گوساله۶۰۰گرم
سیر۲حبه ریز رنده شده
پودر نشاسته ذرت۳قاشق غذاخوری
آرد سفید۲قاشق غذا خوری
آب پنیر یا شیر خشک۳قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱عدد
سس کچاپ۱قاشق غذاخوری
آب یخ۳/۴ لیوان
روغن مایع۱/۳ لیوان
کاور سوسیس۲متر

مواد لازم برای تهیه ادویه جات سوسیس  :

مواد لازم
مقدار
پودر فلفل پاپریکا۲قاشق مربا خوری
نمک۱قاشق مربا خوری
پودر پیاز۱قاشق مربا خوری
پودر سیر۱قاشق مربا خوری
پودر زنجبیل۱/۲قاشق مربا خوری
دارچین۱/۲قاشق مربا خوری
آویشن۱/۲قاشق مربا خوری
پودر جز هندی۱/۳قاشق چای خوری
پودر هل۱/۳قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز۱/۲ قاشق چای خوری
پودر میخکنوک قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
پودر فلفل قرمزبه مقدار دلخواه

طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا گوشت را  ٢تا ٣ بار با درجه ریز چرخ کنید و سپس گوشت چرخ شده را داخل یک ظرف در بسته بگذارید ۴ ساعت درون یخچال بماند. آرد سفید،شیر خشک، نشاسته ذرت، و تمام ادویه ها را باهم مخلوط کنید سپس گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ،سیر و روغن مایع با هم مخلوط کنید.وقتى مواد کاملا باهم مخلوط شد نصف آب یخ، مخلوط آرد،ادویه جات را اضافه کنید و ٣دقیقه مواد را با میکسر مخلوط کنید. مواد به دست آمده باید صاف و یکدست باشد نه سفت و نه شل. اگر سفت شده بود باقى مانده ى آب یخ را به آن اضافه کنید و دوباره ١دقیقه میکس کنید.مایه درست شده را درون قیف ماسوره بریزید و سپس داخل کاور مخصوص سوسیس. دو سر کاور را با نخ ببندید و از طول به قسمت هاى مساوى تقسیم کنید و با نخ کوک ببندید و بعد داخل یک قابلمه آب جوش بیندازید و بگذارید روى شعله ملایم گاز تا بپزد بعد از ۴۵ دقیقه سوسیس ها را از آب در بیاورید و سریع داخل آب سرد بگذارید تا خنک شود و خودشو بگیرد. بعد از اینکه ٢۴ ساعت داخل یخچال گذاشتید میتوانید استفاده کنید

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *