طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
گوشت ران گوساله | 600گرم |
سیر | 2حبه ریز رنده شده |
پودر نشاسته ذرت | 3قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 2قاشق غذا خوری |
آب پنیر یا شیر خشک | 3قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1عدد |
سس کچاپ | 1قاشق غذاخوری |
آب یخ | 3/4 لیوان |
روغن مایع | 1/3 لیوان |
کاور سوسیس | 2متر |
مواد لازم برای تهیه ادویه جات سوسیس :
مواد لازم |
مقدار |
پودر فلفل پاپریکا | 2قاشق مربا خوری |
نمک | 1قاشق مربا خوری |
پودر پیاز | 1قاشق مربا خوری |
پودر سیر | 1قاشق مربا خوری |
پودر زنجبیل | 1/2قاشق مربا خوری |
دارچین | 1/2قاشق مربا خوری |
آویشن | 1/2قاشق مربا خوری |
پودر جز هندی | 1/3قاشق چای خوری |
پودر هل | 1/3قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز | 1/2 قاشق چای خوری |
پودر میخک | نوک قاشق چای خوری |
پودر فلفل سیاه | به مقدار دلخواه |
پودر فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه سوسیس خانگی در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا گوشت را ٢تا ٣ بار با درجه ريز چرخ كنيد و سپس گوشت چرخ شده را داخل يک ظرف در بسته بگذارید 4 ساعت درون یخچال بماند. آرد سفيد،شير خشك، نشاسته ذرت، و تمام ادويه ها را باهم مخلوط كنيد سپس گوشت چرخ كرده را با تخم مرغ،سير و روغن مايع با هم مخلوط كنيد.وقتى مواد کاملا باهم مخلوط شد نصف آب يخ، مخلوط آرد،ادويه جات را اضافه كنيد و ٣دقيقه مواد را با ميكسر مخلوط كنيد. مواد به دست آمده بايد صاف و يكدست باشد نه سفت و نه شل. اگر سفت شده بود باقى مانده ى آب يخ را به آن اضافه كنيد و دوباره ١دقيقه ميكس كنيد.مايه درست شده را درون قيف ماسوره بريزيد و سپس داخل كاور مخصوص سوسيس. دو سر كاور را با نخ ببنديد و از طول به قسمت هاى مساوى تقسيم كنيد و با نخ كوك ببنديد و بعد داخل يک قابلمه آب جوش بيندازيد و بگذاريد روى شعله ملايم گاز تا بپزد بعد از ٤٥ دقيقه سوسيس ها را از آب در بیاورید و سريع داخل آب سرد بگذاريد تا خنك شود و خودشو بگيرد. بعد از اينكه ٢٤ ساعت داخل يخچال گذاشتيد ميتوانيد استفاده كنيد
نوش جان