• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سوپ و آش / طرز تهیه سوپ تورتیلا در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه سوپ تورتیلا در ظروف هاردآنادایز کارال

طرز تهیه سوپ تورتیلا در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ تورتیلا در قابلمه هاردآنادایز کارال

مواد لازم برای تهیه سوپ تورتیلا در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
نان تورتیلا ذرت ۶ عدد (ترجیحا کهنه و خشک)
روغن هسته انگور یک چهارم فنجان
عصاره مرغ ۴ فنجان
لیمو ترش ۱ عدد
گشنیز تازه و خردشده به میزان لازم
پیاز خردشده نصف فنجان
فلفل هالاپینو بدون دانه و خرد شده ۱ عدد متوسط
سیر خردشده ۲ حبه
مرغ پخته و خردشده یک و نیم فنجان
نمک دریایی نصف قاشق چایخوری
کنسرو گوجه فرنگی خردشده ۱ عدد ۴۰۰ گرمی
پنیر چدار نصف فنجان
آووکادو رسیده ۱ عدد

 

طرز تهیه سوپ تورتیلا در ظروف هاردآنادایزد کارال :

اگر نان تورتیلای کهنه و خشک دارید که عالیه، ولی اگر تورتیلای شما تازه ست، آن ها را روی سینی فر بچینید و در دمای ٢٠٠ درجه ی فارنهایت  حدود ١۵ تا ٢٠ دقیقه در فر بگذارید تا کمی خشک شوند.

بهتر است که تورتیلاها کمترین رطوبت را داشته باشند. تورتیلاها را نصف کنید، و بعد آن ها را خلالی برش دهید. در ماهیتابه ی هاردآنادایز کارال روغن را با حرارت ملایم رو به بالا گرم کنید.خلال های تورتیلا را سه قسمت کنید.

هر بار یک قسمت از آن ها را در روغن سرخ کنید تا کمی قهوه ای و ترد شوند. خلال ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید و بگذارید روی یک حوله تا روغنشون گرفته شود.

پیازهای را به ماهیتابه هاردآنادایز اضافه کنید و ٢ دقیقه آنها را سرخ کنید.

فلفل های خرد شده را هم اضافه کنید و ٢ تا ٣ دقیقه دیگر تا وقتی که پیازها و فلفل ها نرم شوند بپزید.

سیرها را اضافه کنید و ٣٠ ثانیه دیگر مواد را در ماهیتابه تفت بدهید. گوجه فرنگی، نمک و عصاره ی مرغ را اضافه کنید.شعله را بیشتر کنید، تا وقتی که سوپ شروع به جوشیدن می کند بگذارید بپزد، بعد شعله را کم کنید، در ماهیتابه هاردآنادایزد را بگذارید و صبر کنید سوپ تا ١۵ دقیقه آرام بپزد. تکه های مرغ پخته شده را اضافه کنید.

برای سرو این سوپ خوشمزه، آووکادو را پوست بکنید. آن ها را به تکه های ۵ سانتی متری برش بزنید. خلال های تورتیلا را در ظرف سوپ خوری بریزید، سوپ را هم بریزید داخل ظرف.تکه هاى آووکادو را روی آن بچینید. با باقیمانده ی خلال های تورتیلا و گشنیز سوپ را تزئین کنید. با قاچ های لیمو ترش و پنیر چدار میتوانید این سوپ را میل کنید.

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *