طرز تهیه سوپ تورتیلا در قابلمه هاردآنادایز کارال
مواد لازم برای تهیه سوپ تورتیلا در ظروف هاردآنادایز کارال :
مواد لازم | مقدار |
نان تورتیلا ذرت | 6 عدد (ترجیحا کهنه و خشک) |
روغن هسته انگور | یک چهارم فنجان |
عصاره مرغ | ٤ فنجان |
لیمو ترش | 1 عدد |
گشنیز تازه و خردشده | به میزان لازم |
پیاز خردشده | نصف فنجان |
فلفل هالاپينو بدون دانه و خرد شده | 1 عدد متوسط |
سیر خردشده | 2 حبه |
مرغ پخته و خردشده | یک و نیم فنجان |
نمک دریایی | نصف قاشق چایخوری |
کنسرو گوجه فرنگی خردشده | 1 عدد 400 گرمی |
پنیر چدار | نصف فنجان |
آووکادو رسیده | 1 عدد |
طرز تهیه سوپ تورتیلا در ظروف هاردآنادایزد کارال :
اگر نان تورتیلای کهنه و خشک داريد كه عالیه، ولی اگر تورتیلای شما تازه ست، آن ها را روی سینی فر بچینید و در دمای ٢٠٠ درجه ی فارنهایت حدود ١٥ تا ٢٠ دقیقه در فر بگذاريد تا کمی خشک شوند.
بهتر است که تورتیلاها کمترین رطوبت را داشته باشند. تورتیلاها را نصف کنید، و بعد آن ها را خلالی برش دهید. در ماهیتابه ی هاردآنادایز کارال روغن را با حرارت ملایم رو به بالا گرم کنید.خلال های تورتیلا را سه قسمت کنید.
هر بار یک قسمت از آن ها را در روغن سرخ کنید تا کمی قهوه ای و ترد شوند. خلال ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید و بگذارید روی یک حوله تا روغنشون گرفته شود.
پیازهای را به ماهیتابه هاردآنادایز اضافه کنید و ٢ دقیقه آنها را سرخ کنید.
فلفل های خرد شده را هم اضافه کنید و ٢ تا ٣ دقیقه دیگر تا وقتی که پیازها و فلفل ها نرم شوند بپزید.
سیرها را اضافه کنید و ٣٠ ثانیه دیگر مواد را در ماهیتابه تفت بدهید. گوجه فرنگی، نمک و عصاره ی مرغ را اضافه کنید.شعله را بیشتر کنید، تا وقتی که سوپ شروع به جوشیدن می کند بگذارید بپزد، بعد شعله را کم کنید، در ماهیتابه هاردآنادایزد را بگذاريد و صبر كنيد سوپ تا ١٥ دقیقه آرام بپزد. تکه های مرغ پخته شده را اضافه کنید.
برای سرو این سوپ خوشمزه، آووكادو را پوست بكنيد. آن ها را به تکه های ٥ سانتی متری برش بزنيد. خلال های تورتیلا را در ظرف سوپ خوری بريزيد، سوپ را هم بريزيد داخل ظرف.تكه هاى آووكادو را روی آن بچينيد. با باقیمانده ی خلال های تورتیلا و گشنیز سوپ را تزئین کنید. با قاچ های لیمو ترش و پنیر چدار میتوانید این سوپ را میل کنید.