• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع سوپ و آش / طرز تهیه سوپ ونیزی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ ونیزی در ظروف کارال

طرز تهیه سوپ ونیزی در کارگاه آَشپزی کارال

طرز تهیه سوپ ونیزی در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه سوپ ونیزی در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوجه فرنگی ۳ عدد درشت
فلفل دلمه اى سبز ۱ عدد متوسط
پیاز ۱عدد متوسط
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
برگ ریحان ۵۰ گرم
جوز هندی ۴ گرم
دانه فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ ونیزی در ظروف هاردآنادایزد کارال :

اول پوست گوجه فرنگی را بگیرید با فلفل سبز و پیاز در کمى آب بریزید و روی شعله حرارت دهید، بعد از یک ربع حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله بردارید و بعد از کمى سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در دستگاه میکسر بریزید و خوب هم بزنید، بعد میکس مواد را در قابلمه هاردآنادایز کارال روی حرارت ملایم بگذارید و بعد جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و بعد رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به مواد اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه و پختن، ترکیب شدن سوپ آن را از روی شعله بردارید و در ظرف سرو بریزید و سرو کنید.

نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و غلظت پیدا کردن آن هست.

نکته :اگه دوست داشتید یک پیمانه جو پوست کنده به سوپ اضافه کنید اما در دستور اصلى جو ندارد.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *