• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه تهیه شامی رودباری در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سبزی ریز خرد شده(ریحان و گشنیز) ۲ قاشق غذاخوری
گلپر یک قاشق مرباخوری
پودر سیر یک قاشق مرباخوری
پیاز متوسط ۲ عدد
لیمو ترش یک عدد
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
روغن زیتون جهت سرخ کردن شامی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس شامی مقدار
گوجه فرنگی ۲ عدد
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پودر سیر به میزان لازم

 

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال :

سبزیها را شسته و ریز خرد می‌کنیم و همراه گوشت و ادویه ورز می‌دهیم و از مایه اندازه یک نارنگی کف دست فرم داده و وسطش را سوراخ می‌کنیم که کاملا مغز پخت شود ،سپس تابه کارال را گرم کرده و روغن را می‌ریزیم و شامی ها را با کمی روغن زیتون سرخ می‌کنیم. وقتی شامی ها سرخ شدند، گوجه فرنگی را به روش بلانچ پوست می‌کنیم و با کمی از همان سبزی معطر ، نمک ، فلفل و پودر سیر در تابه کارال به همراه کمی رب سرخ می‌کنیم و شامی ها را رویش می‌چینیم و حرارت را کم می‌کنیم. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ، شامی شما آماده است. میتوانید آن را با نان یا برنج ( کته ) سرو و نوش جان کنید

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *