• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه تهیه شامی رودباری در ظروف کارال :

 

مواد لازممقدار
گوشت چرخ کرده300 گرم
سبزی ریز خرد شده(ریحان و گشنیز)2 قاشق غذاخوری
گلپریک قاشق مرباخوری
پودر سيریک قاشق مرباخوری
پياز متوسط2 عدد
لیمو ترشیک عدد
نمکبه ميزان لازم
فلفلبه ميزان لازم
زردچوبهبه ميزان لازم
روغن زيتون جهت سرخ كردن شاميبه ميزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس شامیمقدار
گوجه فرنگي2 عدد
رب گوجه فرنگينصف قاشق غذاخوري
نمکبه ميزان لازم
فلفلبه ميزان لازم
پودر سیربه ميزان لازم

 

طرز تهیه شامی رودباری در ظروف کارال :

سبزيها را شسته و ريز خرد مي‌كنيم و همراه گوشت و ادويه ورز مي‌دهيم و از مايه اندازه يك نارنگي كف دست فرم داده و وسطش را سوراخ مي‌كنيم كه كاملا مغز پخت شود ،سپس تابه کارال را گرم کرده و روغن را می‌ریزیم و شامی ها را با كمي روغن زيتون سرخ مي‌كنيم. وقتي شامي ها سرخ شدند، گوجه فرنگي را به روش بلانچ پوست مي‌كنيم و با كمي از همان سبزي معطر ، نمك ، فلفل و پودر سير در تابه کارال به همراه كمي رب سرخ مي‌كنيم و شامي ها را رويش مي‌چينيم و حرارت را كم می‌کنیم. بعد از گذشت 20 دقیقه ، شامي شما آماده است. ميتوانيد آن را با نان يا برنج ( كته ) سرو و نوش جان كنيد

 

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *