• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / انواع پلو / طرز تهیه عدس پلو مجلسی خراسان در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه عدس پلو مجلسی خراسان در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه عدس پلو مجلسی خراسان در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه عدس پلو مجلسی خراسان در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه عدس پلو مجلسی خراسان در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازممقدار
برنج ایرانی 4 پیمانه
عدس1 پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط300 گرم
کشمش پلویی250 گرم
پیاز داغ5 قاشق سوپ خوری
خرما (رطب)20 عدد
روغن مایعبه میزان لازم
روغن حیوانی یا کره2 قاشق سوپ خوری
زیره سیاهیک قاشق سوپ خوری
زعفران (حل شده در آب)3 قاشق سوپ خوری
پیاز (رنده شده)یک عدد کوچک
زردچوبهنصف قاشق چای خوری
آرد نخودچی2 قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه (پودر شده)1 قاشق چای خوری
نمکبه میزان لازم


 

طرز تهیه عدس پلو مجلسی خراسان در کارگاه آشپزی کارال :

برنج را شسته و به همراه مقداری آب و نمک برای 2 تا 3 ساعت خیس کنید، عدس را به مدت یک ساعت پس از شستن خیس کنید و در قابلمه کارال بپزید، آب اضافه را دور ریخته و عدس را آبکشی کنید. توجه داشته باشید عدس را نیم­ پز بردارید.

مقدار زیادی آب را در قابلمه کارال جوش آورده و برنج را به همراه یک قاشق سوپ خوری روغن مایع به آن اضافه کنید. نمک برنج را اندازه کرده تا برنج برای آبکشی آماده شود، عدس پخته را به برنج آبکشی شده اضافه کرده یک چهارم پیمانه روغن مایع و یک دوم پیمانه آب گرم را روی برنج ریخته کمی بهم بزنید.

ته ­دیگ دلخواه را آماده کرده و برنج و عدس را به ظرف اضافه کنید و بین لایه­ های برنج زیره سیاه بپاشید. در ظرف را ببندید و اجازه دهید بخار برنج بلند شود. سپس کمی آب و کره آب شده روی برنج بدهید. شعله را کم کرده و برنج را دم کنید. در این بین پیاز رنده شده را به گوشت، زردچوبه، نمک و آرد نخودچی اضافه کرده و ورز دهید و گوشت را سرگنجشکی کرده و در ماهیتابه گرم شده کارال سرخ کنید و کنار بگذارید. خرما را بدون هسته کرده کمی در تابه کارال تفت دهید. و بعد از آن کشمش شسته شده را کمی تفت داده و کنار بگذارید بعد از آماده شدن برنج زعفران را روی مقداری از برنج بدهید و برنج را با پیاز داغ، گوشت، برنج زعفرانی، خرما و کشمش تزئین کرده و سرو کنید.

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *