• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / غذاهای دریایی / طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف کارال

طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف کارال

طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در کارال

طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف هاردآنادایز کارال

مواد لازم برای تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف هاردآنادایز کارال :

 

مواد لازم مقدار
ماهی ۴ برش ۱۰۰ گرمی
کنسرو ذرت یک و نیم پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی ۲ پیمانه
برگ گشنیز تازه ۱ پیمانه
برگ جعفری تازه ۱ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده ۲ قاشق چایخوری
آب لیموترش ۲ قاشق غذا خوری
زنجبیل تازه(ریز رنده شده) ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف هاردآنادایزد کارال :

گشنیز، جعفری، روغن زیتون، پوست لیموی تازه، آب لیمو و زنجبیل را در دستگاه مخلوط کن با هم مخلوط کنید. نصف قاشق چای خوری نمک به این سس اضافه کنید.

گوجه گیلاسی ها را نصف کنید و با ذرت در یک ظرف مخلوط کنید.

حالا هر دو طرف ماهی را به سسی که آماده کردید  آغشته کنید. سینی فر را چرب کنید و ماهی را همراه با گوجه و ذرت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۲۰۰درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. غذای خوشمزتون آماده است.

نکته: میتوانید ماهی ها را سوخاری هم کنید.

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *