طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف هاردآنادایز کارال
مواد لازم برای تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف هاردآنادایز کارال :
مواد لازم | مقدار |
ماهی | 4 برش 100 گرمی |
کنسرو ذرت | یک و نیم پیمانه |
گوجه فرنگی گیلاسی | 2 پیمانه |
برگ گشنیز تازه | 1 پیمانه |
برگ جعفری تازه | 1 پیمانه |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پوست لیموترش رنده شده | 2 قاشق چایخوری |
آب لیموترش | 2 قاشق غذا خوری |
زنجبیل تازه(ریز رنده شده) | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ماهی با ذرت و گوجه کبابی در ظروف هاردآنادایزد کارال :
گشنیز، جعفری، روغن زیتون، پوست لیموی تازه، آب لیمو و زنجبیل را در دستگاه مخلوط کن با هم مخلوط کنید. نصف قاشق چای خوری نمک به این سس اضافه کنید.
گوجه گیلاسی ها را نصف کنید و با ذرت در یک ظرف مخلوط کنید.
حالا هر دو طرف ماهی را به سسی که آماده کردید آغشته کنید. سینی فر را چرب کنید و ماهی را همراه با گوجه و ذرت حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه داخل فری که با دمای 200درجه سانتی گراد گرم شده بگذارید. غذای خوشمزتون آماده است.
نکته: میتوانید ماهی ها را سوخاری هم کنید.