• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال

طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال

طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال

طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم (برای بیندی)
مقدار
بادنجان دلمه ­ای ۴ عدد
کره ۶ قاشق سوپ خوری
آرد دو سوم پیمانه
شیر ۲ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم
فلفل قرمز (پودر شده) به میزان لازم
مواد لازم (برای رویه) مقدار
مرغ (خرد شده) ۵۰۰ گرم
کره یک قاشق سوپ خوری
سیر (له شده) یک حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
آبجوش یک پیمانه
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم
فلفل قرمز (پودر شده) به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال :

بادنجان ها را روی اجاق یا در فر کباب کنید. سپس پوست کنده، تمیز کنید و آن¬ها را درون کاسه غذاساز ریخته و به کمک تیغه خردکن کاملاً خرد و له نمایید. از طرف دیگر کره را در ماهیتابه گرم شده کارال ذوب کنید. آرد را افزوده و تا حدی که تغییر رنگ دهد تفت دهید. روی آن شیر ولرم را بیافزائید. نمک بزنید، هم زده تا غلیظ شده و بپزید. بعد بادنجان له شده و مخلوط فلفل¬ها را ریخته ۱۰ دقیقه بپزید. مرغ را در تابه پهن کارال بریزید و هم زده تا جایی که آبش کشیده شود و بپزد. کره را افزوده بعد از ۱۰ دقیقه پخت روی آن سیر، گوجه خرد شده، و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر فلفل قرمز را بریزید. چند دقیقه دیگر تفت داده، آبش را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه بپزید. بیندی (خوراک بادنجان) را در ظرف سرو کشیده روی آن مرغ را گذاشته و به همراه نان سرو نمائید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *