طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال :
مواد لازم (برای بیندی) |
مقدار |
بادنجان دلمه ای | 4 عدد |
کره | 6 قاشق سوپ خوری |
آرد | دو سوم پیمانه |
شیر | 2 پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به میزان لازم |
فلفل قرمز (پودر شده) | به میزان لازم |
مواد لازم (برای رویه) | مقدار |
مرغ (خرد شده) | 500 گرم |
کره | یک قاشق سوپ خوری |
سیر (له شده) | یک حبه |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
فلفل سبز تند | 4 عدد |
آبجوش | یک پیمانه |
نمک | به میزان لازم |
آویشن | به میزان لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به میزان لازم |
فلفل قرمز (پودر شده) | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ خان پسند در ظروف کارال :
بادنجان ها را روی اجاق یا در فر کباب کنید. سپس پوست کنده، تمیز کنید و آن¬ها را درون کاسه غذاساز ریخته و به کمک تیغه خردکن کاملاً خرد و له نمایید. از طرف دیگر کره را در ماهیتابه گرم شده کارال ذوب کنید. آرد را افزوده و تا حدی که تغییر رنگ دهد تفت دهید. روی آن شیر ولرم را بیافزائید. نمک بزنید، هم زده تا غلیظ شده و بپزید. بعد بادنجان له شده و مخلوط فلفل¬ها را ریخته 10 دقیقه بپزید. مرغ را در تابه پهن کارال بریزید و هم زده تا جایی که آبش کشیده شود و بپزد. کره را افزوده بعد از 10 دقیقه پخت روی آن سیر، گوجه خرد شده، و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر فلفل قرمز را بریزید. چند دقیقه دیگر تفت داده، آبش را اضافه کنید و 20 دقیقه بپزید. بیندی (خوراک بادنجان) را در ظرف سرو کشیده روی آن مرغ را گذاشته و به همراه نان سرو نمائید.