• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / غذاهای دریایی / طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی)

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال:

مواد لازم برای تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال :

 

مواد لازممقدار
میگو (پاک کرده)300 گرم
برنج3 لیوان
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
سیر3حبه
پیازیک عدد
گشنیز ساطوری شده3قاشق سوپخوری
زعفران آب کرده2 قاشق غذاخوری
زردچوبهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه هواری(میگو پلو جنوبی) در ظروف کارال

ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کرده با هم مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آنها اضافه کنید . سپس تابه کارال را گرم کرده و روغن بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. سپس نمک و فلفل و ادویه و همچنین زعفران دم کرده را نیز اضافه کرده و کمی صبر کنید تا عطر ادویه به مشام برسد. میگوها را به آن اضافه کنید و فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند، تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. یک لیوان آب جوش هم به مواد اضافه کنید، حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. پس از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس تابه کارال از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

قابلمه کارال را ابتدا گرم کرده و روغن ریخته و کمی از برنج آبکش شده را داخل قابلمه کارال بریزید . قابلمه را لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید. یک لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد .

 

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *