• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پاستا / طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
پاستا پروانه ­ای یک بسته ۵۰۰ گرمی
فیله مرغ (خرد شده) ۵ عدد
تره فرنگی ۵۰۰ گرم
کره ۲۵ گرم
روغن به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
خامه ۱۰۰ گرم
پنیر لبنه ۲ قاشق سوپ خوری
آب یا استاک مرغ یک دوم پیمانه
پنیر پارمزان به مقدار لازم
گردو (خرد شده و بو داده) ۱۰۰ گرم
آویشن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستا پروانه ای با پنیر پارمزان در ظروف کارال :

پاستا را با مقداری آب و نمک در قابلمه کارال پخته و کنار بگذارید. تره فرنگی را شسته و حلقه کنید. کره را در تابه داغ شده کارال گرم کرده کمی نمک زده و سیر و فیله مرغ را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مرغ پخته شود.

پس از پخت مرغ تابه کارال را خالی کرده و در همان تابه تره فرنگی را کمی سرخ کنید تا نرم شود چنانچه لازم بود کمی روغن اضافه کنید و توجه داشته باشید تره فرنگی فقط باید شفاف و نرم شود. فیله سرخ شده را به تابه اضافه کرده نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید. خامه و پنیر لبنه را با هم مخلوط کرده و کمی بزنید تا صاف و یکدست شود شعله را خاموش کرده و مخلوط خامه را اضافه کرده اگر لازم بود استاک مرغ را اضافه کنید و مایه را هم بزنید شعله را دوباره روشن کرده و مایه را گرم کنید. تا کناره­های ظرف ریز جوش بزند، شعله را خاموش کرده گردو را اضافه کنید، پاستای گرم پخته شده در ظرف سرو کشیده و روی آن سس پاستا را بریزید، پنیر پارمزان را روی آن اضافه کرده و بلافاصله سرو کنید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *