• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع پاستا / طرز تهیه پاستا گل کلم در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا گل کلم در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا گل کلم در ظروف کارال

طرز تهیه پاستا گل کلم در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای تهیه پاستا گل کلم در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم
مقدار
پاستا ۲۵۰ گرم
گل کلم نصف یک دسته بزرگ
کره ۲ قاشق غذاخوری
سیر له شده ۲حبه
پیاز قرمز باریک خردشده ۱ عدد
لیمو ترش ۱ عدد
نان تست ۲ اسلایس
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان مقداری جهت تزئین
جعفری خرد شده مقدرای جهت تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه پاستا گل کلم در کارگاه آشپزی کارال :

نان را تکه‌تکه کنید. ½ پیمانه نان خرد شده کافیست. خوب با اسپری روی تکه‌های نان روغن زیتون بپاشید. تابه کارال را روی شعله متوسط داغ کنید. نان ها را در تابه بریزید و ۲ دقیقه تفت بدهید تا طلایی رنگ شوند. بعد در یک کاسه‌ بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید. تابه را دوباره روی شعله بگذارید و کره بریزید تا آب شود بعد روغن زیتون را بهش اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، حبه سیرهای له شده را بهش اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی سیر خوب حس شود.

گل‌های گل کلم را از هم جدا کنید و آنها را در تابه بریزید. بعد از ۳ دقیقه تفت دادن، پیاز قرمز خرد شده و نمک و فلفل هم بپاشید.  ۵ دقیقه تفت دهید تا گل کلم خوب طلایی شود اما هنوز کمی سفت باشد. در آخر حبه سیرها را از مواد خارج کنید.

در این مدت پاستا را در آب جوش و مقداری نمک بپزید (۱ دقیقه کمتر از زمان توصیه شده روی بسته‌بندی).پاستا را آبکش کنید و نصف لیوان از آب آن را نگه دارید. پاستای آبکش شده را به تابه منتقل کنید.آب پاستای باقیمانده را همراه با مقدار کافی نمک و فلفل در تابه بریزید. یکی دو دقیقه بگذارید روی شعله بماند و مواد را زیر و رو کنید تا آب بخار شود و پاستا در سس غلیظ شود. پخت گل کلم هم در این مرحله کامل می شود.

حالا تابه را از روی شعله بردارید.دو قاشق آب لیمو ترش روی پاستا بریزید. روی پاستا پودر نان را بریزید. در صورت تمایل کمی پنیر پارمزان و جعفری هم روی پاستا بریزید و سرو کنید.

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *