• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با مرغ / طرز تهیه چیکن چاینیز در ظروف کارال

طرز تهیه چیکن چاینیز در ظروف کارال

طرز تهیه چیکن چاینیز در ظروف کارال

طرز تهیه چیکن چاینیز در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه چیکن چاینیز در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
فیله مرغ ۶ عدد
فلفل دلمه ای از هر رنگ یک عدد
کدو سبز ۳ عدد متوسط
نخود فرنگی پخته شده یک پیمانه
سس ورچستر ۲ قاشق غذاخوری
سس دود یک قاشق چایخوری
سس سویا یک قاشق مرباخوری
نودل یک بسته
پیاز متوسط یک عدد
سیر له شده یک حبه
زنجبیل له شده یک قاشق مرباخوری
سرکه برنج یا سرکه سفید یک قاشق غذا خوری
پودرسیر یک قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم

 

طرز تهیه چیکن چاینیز در ظروف کارال :

ابتدا در تابه وک کارال مقداری روغن کنجد ریخته و پیازهای خلالی را تفت دهید سپس فلفل دلمه ای های خلالی شده و کدو را به وک کارال اضافه کنید کمی که سبک شدند سیر ، زنجبیل له شده ، نخود فرنگی ، فیله های خلالی خرد شده را به بقیه مواد اضافه کرده و سس ورچستر ، سس دود، سس سویا ، سرکه ، پودرسیر ، نمک و فلفل را نیز به میزان لازم اضافه کنید . آب را داخل قابلمه کارال ریخته و زمانی که به جوش امد یک بسته نودل را در آن ریخته و ادویه مخصوصش را اضافه و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید . سپس به مواد داخل وک کارال اضافه و خوب مخلوط کرده و نوش جان کنید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *