• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه کال کباب در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه کال کباب در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه کال کباب در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه کال کباب در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه کال کباب در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازم مقدار
سبزی معطر (نعناع و گشنیز) ۴ قاشق سوپ خوری
بادنجان متوسط ۶ عدد
مغز گردو (سائیده شده) ۱۸۰ گرم
گلپر نصف قاشق سوپخوری (به دلخواه)
آب انار ترش تازه یا آبغوره یک دوم پیمانه
رب انار ترش ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری تازه (ساطوری شده) ۲ قاشق سوپ خوری
سیر (پوره شده) ۵ حبه
نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه کال کباب در کارگاه آشپزی کارال :

بادنجان­ ها را پس از شستن روی آتش کباب کنید و پوست آن­ها را گرفته و ساطوری کنید. سبزی را بعد از شستن خرد کرده، به همراه سیر، گردو، رب انار، آب انار یا آبغوره به بادنجان­ ها اضافه کنید. در انتها نمک و گلپر را اضافه کرده و سرو نمایید.

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *