• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
کارال / آموزش آشپزی / غذاهای دریایی / طرز تهیه کتلت ماهی در ظروف کارال

طرز تهیه کتلت ماهی در ظروف کارال

طرز تهیه کتلت ماهی با لیمو

طرز تهیه کتلت ماهی با لیمو در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه کتلت ماهی با لیمو در ظروف کارال :

 

مواد لازممقدار
سیب زمینی550 گرم
ماهی سالمون یا تیلاپیا220 گرم
پیازچه3 ساقه
لیمویک عدد
نخود سبز (پخته شده)50 گرم
لوبیا سبز (پخته شده)150 گرم
آرد سادهبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه کتلت ماهی با لیمو در ظروف کارال :

سیب زمینی را پخته پوست بگیرید و با رنده، رنده درشت بزنید، ماهی را بعد از مزه دار کردن به دو روش می توانید بپزید یا در مایکروویو برای 3 دقیقه بپزید و یا اینکه در قابلمه کارال آب را به جوش آورید و سپس ماهی را  در آب جوش انداخته و 3 دقیقه بپزید. سپس از آب خارج کرده با دستمال مخصوص آشپزخانه خشک کرده و با چنگال فیله را ریز ریز کنید.

پیازچه را هم قسمت سبز و هم قسمت سفید را ریز خرد کنید، پوست لیمو را رنده کرده و کنار بگذارید آب نصف لیمو را گرفته و روی ماهی بریزید. حالا سیب زمینی، ماهی، پیازچه، پوست لیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به شکل کتلت های گرد و کوچک به اندازه کف دست درآوردید. تابه کارال را کمی گرم کرده و سپس روغن را در تابه گرم شده ریخته و کتلت ها را در آرد زده و در روغن سرخ کنید.

کتلت ها را در کنار لوبیا سبز و نخود سبزی که مابقی آب لیمو روی آنها ریخته شده سرو کنید.

 

لطفا نظر خود را ارسال نمایید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *