• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / انواع خوراک با گوشت / طرز تهیه کوفته سماق در ظروف کارال

طرز تهیه کوفته سماق در ظروف کارال

طرز تهیه کوفته سماق در ظروف کارال

طرز تهیه کوفته سماق در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه کوفته سماق در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
سبزی کوفته ۲۵۰ گرم
برنج ۵۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
آرد نخودچی ۵۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
سماق ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذا خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته سماق در ظروف کارال :

ابتدا برنج و لپه را جداگانه با کمی آب می‌گذاریم بپزند وقتی خنک شدند با گوشت وتخم مرغ و آردنخوچی و سبزی ریز خرده شده و نمک وفلفل مخلوط کرده یکساعت در یخچال قرار دهید.

تابه کارال را ابتدا گرم کرده و روغن را اضافه می‌کنیم و سپس پیاز خلالی را سرخ کنید ، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و یک لیتر آب داخل ظرف کارال میریزیم. نمک ،فلفل و زردچوبه بزنید. وقتی آب جوش آمد از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بردارید و با دست فرم دهید و بصورت گرد داخل سس قرار دهید شعله را کم کنید یکساعت بعد دوقاشق سماق را به آب کوفته اضافه کنید در صورت نیاز به چاشنی بیشتر در صورت علاقه سه قاشق آبلیمو یا آبغوره اضافه کنید.

کوفته سماق شما در ظروف کارال آماده است. نوش جان

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *