طرز تهیه كوفته سماق در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه كوفته سماق در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
سبزی کوفته | 250 گرم |
برنج | 50 گرم |
لپه | 50 گرم |
آرد نخودچی | 50 گرم |
تخم مرغ | یک عدد |
پیاز متوسط | یک عدد |
سماق | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | یک قاشق غذا خوری |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه كوفته سماق در ظروف کارال :
ابتدا برنج و لپه را جداگانه با كمي آب ميگذاريم بپزند وقتي خنك شدند با گوشت وتخم مرغ و آردنخوچي و سبزي ريز خرده شده و نمك وفلفل مخلوط كرده يكساعت در يخچال قرار دهيد.
تابه کارال را ابتدا گرم کرده و روغن را اضافه میکنیم و سپس پياز خلالي را سرخ كنيد ، يك قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و يك ليتر آب داخل ظرف کارال میریزیم. نمك ،فلفل و زردچوبه بزنيد. وقتي آب جوش آمد از مايه كوفته به اندازه يك نارنگي برداريد و با دست فرم دهيد و بصورت گرد داخل سس قرار دهيد شعله را كم كنيد يكساعت بعد دوقاشق سماق را به آب كوفته اضافه كنيد در صورت نياز به چاشني بيشتر در صورت علاقه سه قاشق آبليمو يا آبغوره اضافه كنيد.
کوفته سماق شما در ظروف کارال آماده است. نوش جان