• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه کیک خرما در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه کیک خرما در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه کیک خرما در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه کیک خرما در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه کیک خرما در کارگاه آشپزی کارال :

 

مواد لازممقدار
خرما ۱ پیمانه بدون هسته و پوست
آرد ۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
گردو ½ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
دارچین ۱قاشق مربا خوری

 

طرز تهیه کیک گردو در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا خرما ها را از هسته جداکنید و پوست آن را بکنید ، داخل یک ظرف بریزید و یک قاشق غذاخوری آب جوش به آن اضافه کنید و سپس به کمک پشت قاشق آن ها را نرم کنید.شکر و روغن را با هم مخلوط کنید و سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع درست شده کرم رنگ و یک دست شود. خرما ها را به مایع تخم مرغ اضافه و با هم مخلوط کنید و گردو ها را به سلیقه خودتان خرد یا اسیاب کنید و به مواد اضافه کنید. به وسیله هم زن مواد را با هم مخلوط کنید تا کاملا یک دست و مخلوط شود. آرد و بکینگ پودر و دارچین را الک کنید. سپس آرد و بقیه مواد خشکی که الک کردید را به همراه شیر به مایع کیک اضافه کنید.(این کار بهتر است در چند مرحله انجام شود تا مایع گوله نشود) مواد را با هم زن هم بزنید تا مایع کیک کاملا یک دست شود.قالب مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید مایع کیک را داخل قالب بریزید و آن را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که در دمای۱۸۰ درجه گرم شده بگذارید و صبرکنید آماده شود بعد از این که پخت بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد تزئینش کنید

نکته مهم :

✅بهتره به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده شود

✅به جای روغن مایع میتوانید از کره ذوب شده استفاده کنید

✅خرمای خشتی برای کیک خرما بهتر است ولی اگر میخواهید از رطب تازه استفاده کنید حتما پوست آن را بکنید

نوش جان

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *