طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال
مواد لازم برای طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال :
مواد لازم |
مقدار |
گوشت چرخ کرده | 250 گرم |
پاستا شکل دار | 300 گرم |
قارچ | 200 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سس بشامل | یک و نیم لیوان |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به میزان لازم |
نمک، فلفل | به میزان لازم |
زردچوبه، پودر سیر، آویشن | به میزان لازم |
طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال :
ابتدا تابه کارال را روی حرارت متوسط گرم نموده سپس روغن را ریخته و وقتی داغ شد پیاز را تفت داده، بعد کمی زردچوبه بزنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید، سپس فلفل دلمه ای خرد شده به همراه ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی رنگ مواد عوض شد، قارچ و بعد رب گوجه را اضافه و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید.
به مخلوط کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مایه گوشتی به مدت چند دقیقه روی حرارت مانده و بپزد.
پس از آن پاستا را طبق دستور روی بسته بندی پخته و بعد آبکش کنید. سپس آن را در ظرفی ریخته و مایه گوشتی را به آن اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.
میتوانید به صورت لایه لایه پاستا و مواد ماکارونی را در ظرف موردنظر بریزید، بعد سس بشامل و سپس پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در نهایت داخل فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.