• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال

طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال

گراتن پاستا

طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال

مواد لازم برای طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال :

 

مواد لازم
مقدار
گوشت چرخ کرده۲۵۰ گرم
پاستا شکل دار۳۰۰ گرم
قارچ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
سس بشاملیک و نیم لیوان
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزابه میزان لازم
نمک، فلفلبه میزان لازم
زردچوبه، پودر سیر، آویشنبه میزان لازم

 

طرز تهیه گراتن پاستا در ظروف کارال :

ابتدا تابه کارال را روی حرارت متوسط گرم نموده سپس روغن را ریخته و وقتی داغ شد پیاز را تفت داده، بعد کمی زردچوبه بزنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید، سپس فلفل دلمه ای خرد شده به همراه ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی رنگ مواد عوض شد، قارچ و بعد رب گوجه را اضافه و خوب مواد را با هم مخلوط کرده و تفت دهید.

به مخلوط کمی آب اضافه کنید و اجازه دهید تا مایه گوشتی به مدت چند دقیقه روی حرارت مانده و بپزد.

پس از آن پاستا را طبق دستور روی بسته بندی پخته و بعد آبکش کنید. سپس آن را در ظرفی ریخته و مایه گوشتی را به آن اضافه کرده و خوب باهم مخلوط کنید.

میتوانید به صورت لایه لایه پاستا و مواد ماکارونی را در ظرف موردنظر بریزید، بعد سس بشامل و سپس پنیر پیتزا را روی مواد ریخته و در نهایت داخل فر که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی رنگ شود.

 

 

 

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال