• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

صفحه اصلی / آموزش آشپزی / پیش غذا / طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال

طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال

فلافل لبو

طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال:

 

مواد لازم
مقدار
چغندر خام، بدون پوست و رنده شده۲ عدد
کنسرو نخود، شسته و آبکشی شدهیک قوطی ۴۰۰ گرمی
پیاز خرد شده۱ عدد
روغن زیتوننصف قاشق غذاخوری
دارچین۱ قاشق چایخوری
گشنیز۱ قاشق چایخوری
خرده‌های ناننصف فنجان
اردهنصف فنجان
نشاسته ذرت۲ قاشق چایخوری
روغن نباتیبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه فلافل لبو در کارگاه آشپزی کارال :

ابتدا پیاز را در روغن زیتون سرخ کرده بعد ادویه‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید یک دقیقه دیگه تفت بخورد، سپس پیاز سرخ شده و نخودها، دوسوم چغندرهای رنده شده، خرده‌های نان، ارده، و نشاسته ذرت  را باهم داخل غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید تا خمیری ترد و خوشرنگ به دست بیابد.

بعد از آن مواد را در کاسه بریزید و با بقیه‌ی چغندرهای رنده شده مخلوط کنید. برای مزه‌دار شدن  به آن نمک و فلفل بزنید. با دست خمیر را به شکل گلوله‌ خوشکل دربیارید و در یخچال قرار دهید. بعد از ۳۰ دقیقه از یخچال بیرون آورده و در سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی کشیده اید بگذارید. با قلم مو روی فلافلها را مقداری روغن بمالید. به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت توی فر بپزن بعدم از فر بیرون بیارینو توی تابه و روغنی که از قبل داغ شده به آرومی سرخ کنین. هر طرف را ۲–۳ دقیقه سرخ کنین کافیه. سطح #فلافل_لبو باید ترد و برشته و داخلش باید نرم باشه.

فلافل لبوی هیجان انگیز ما آمادست

میتونید فلافل لبو رو با سس انبه یا سس کنجد یا هر سس دیگه ای که دوست دارین سرو کنین.

نوش جاااان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نماد الکترونیک شرکت کارال