• کارال Karal


    ظروف کارال هاردآنادایزد ، هیچ نوع لایه و روکشی ندارند، طعم غذا را تغییر نمی دهند و مواد مضری از خود به غذا پس نمی دهند. ظروف کارال جایگاه اول صرفه اقتصادی را به خود اختصاص داده است، زیرا عمر ظروف هارد آنادایزد کارال بیش از ده سال بوده و در طول این مدت هیچ نیازی به بازسازی و ترمیم ندارند.

  • ظروف کارال هاردآنادایزد

    لیست محصولات و ظروف کارال :
    - سرویس قابلمه کارال هاردآنادایزد
    - قابلمه کارال هاردآنادایز
    - ماهیتابه کارال هاردآنادایزد
    - زودپز استیل کارال
    - ابزار آشپزخانه کارال
    - کتری و قوری استیل کارال

  • ارتباط با شرکت کارال

    آدرس دفتر مرکزی کارال :
    تهران، خیابان شریعتی، روبروی مترو قلهک، نبش کوچه سرافراز، ساختمان کارال
    شماره تماس شرکت کارال: 28490-021
    شماره فکس شرکت کارال : 28491-021
    ایمیل وبسایت کارال : info@ karal.ir
    اینستاگرام کارال: https://www.instagram.com/karal.ir
    کانال تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_ir
    پشتیبانی تلگرام کارال: https://telegram.me/karal_eshop
    تلگرام واحد گارانتی کارال: https://telegram.me/karalservice

نماد الکترونیک شرکت کارال
صفحه اصلی / آموزش آشپزی / طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در ظروف کارال

طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در ظروف کارال

طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی

طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در کارگاه آشپزی کارال

مواد لازم برای طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در کارگاه آشپزی کارال :

 

 

مواد لازم مقدار
گوشت چرخ‌ کرده ۶۸۰ گرم
پودر سوخاری نصف پیمانه
پیاز ریز خرد شده نصف پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده یک چهارم پیمانه
پودر آویشن نصف قاشق چای‌خوری
جعفری یا ریحان خرد شده جهت تزئین
فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری
سیر کاملا ریزشده ۴حبه
تخم مرغ ۲عدد
گوجه فرنگی ریز شده‌ سه پیمانه و نیم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

 

طرز تهیه کوفته قلقلی ترکی استانبولی در ظروف کارال :

گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، پیاز، پنیر پارمسان، سیر، تخم‌مرغ، آویشن، نمک و فلفل و با هم تو یه کاسه بزرگ خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست بشوند.
با قاشق از مخلوط برداشته و اون را به شکل توپ‌ گردی دربیارید و تو یه ظرف قرار بدهید.گوجه فرنگی‌های ریز شده را  توی تابه روی حرارت متوسط حرارت بدهید و بعد پاپریکا و نمک و فلفل را به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید.گوشت‌های قلقلی را  به اندازه یک لایه به تابه اضافه کنید و کاملا به سس آغشته کنید.
درب تابه را بگذارید و بگذارید گوشت‌ها با حرارت کم، بپزند ( ۳۰- ۲۰ دقیقه).بعد ظرف را از روی حرارت برداشته، گوشت‌ها را در ظرف‌ مورد نظر بریزید و سس‌های اضافی را روی آن بریزید.
این غذا را با برنج هم میتوانید سرو کنید.

نوش جان

 

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *