طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال:
مواد لازم |
مقدار |
نان تست | 5 تکه |
سیر | 1 حبه |
گوجه فرنگی | 2 تا 3 عدد |
کدو سبز متوسط | 2 عدد |
بادمجان | 2 عدد |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
آویشن | 2 قاشق چایخوری |
نمک، زردچوبه و فلفل | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس |
مقدار |
گوجه فرنگی | 200 گرم |
برگ ریحان تازه | 15 عدد |
آویشن | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه راتاتویی فرانسوی در کارگاه آشپزی کارال :
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
نان تست را به چهار تکه تقسیم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. بعد روی آنها کمی روغن زیتون و سیر له شده زده. گوجه فرنگی، کدو و بادمجان را به صورت حلقه های نازک بریده و با نمک، روغن زیتون و آویشن مزه دار کنید.
برای تهیه سس، گوجه ها را رنده و له کرده و همراه با ریحان خرد شده، آویشن و کمی نمک به خوبی ترکیب و کف ظرف را به این مواد آغشته کنید. بعد به ترتیب نان تست، بادمجان، کدو و گوجه را در ظرف بچینید، روی آن فویل آلومینیومی گذاشته و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از ۲۰ دقیقه فویل را از روی ظرف برداشته. بعد از اینکه چند دقیقه در دمای اتاق خنک شد سرو کنید،
نوش جان