طرز تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
اسفناج تازه | 3 پیمانه |
کینوای پخته | 2 ییمانه |
بادمجون بزرگ | 2عدد |
سیب خرد شده | 1 پیمانه |
آلوی خشک خرد شده | یک چهارم پیمانه |
پنیر فتا | یک چهارم پیمانه |
گردوی خرد شده | نصف پیمانه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
مواد لازم برای سس سالاد |
مقدار |
رغن زیتون | یک چهارم پیمانه |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
سرکه سیب | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق چایخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کینوا و سیب در کارگاه آشپزی کارال :
در کاسه ای تمامی مواد لازم برای سالاد را با هم ترکیب کرده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
در این فاصله سس را با ترکیب مواد مربوطه آماده کنید و در زمان سرو آن را به سالاد اضافه و میل کنید. نوش جان.