طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
اسفناج خرد شده | 250 گرم |
هویج خرد شده | 2 عدد |
پیاز خرد شده | 1 عدد |
دال عدس | 1 پیمانه |
آب مرغ | 4 پیمانه |
گوجه فرنگی | 6 عدد |
آب | نصف پیمانه |
روغن زیتون | یک چهارم پیمانه |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
سیر رنده شده | 3 حبه |
زیره | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
طرز تهیه سوپ اسفناج و عدس در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست کنید و داخل مخلوط کن بریزید سپس نصف پیمانه آب به آن اضافه کنید. دال عدس را که از ۱ ساعت قبل خیس کرده اید آبکش کنید. سپس روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید وقتی که داغ شد پیازها را کمی تفت داده تا طلایی رنگ شوند، پس از آن هویج را اضافه کرده بعد از کمی تفت اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه به مواد اجازه پخت دهید سپس سیر و آب گوجه فرنگی را به آن بیفزایید. پس مواد پخته شده را در قابلمه ریخته و با آب مرغ، نمک، فلفل و دال عدس مخلوط کرده واجازه دهید جا بیفتد. اگر سوپ آماده شده غلیظ شد می توانید با کمی آب آن را رقیقتر کنید.
سوپ اسفناج و عدس آمده است. نوش جان