طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال:
مواد لازم |
مقدار |
عدس ریز | 2 پیمانه |
سیر خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
ساقه کرفس خرد شده | 2 عدد |
بادمجان رنده شده | 2 پیمانه |
سرکه سیب | ۱ پیمانه |
برگ بو | 2 عدد |
آب مرغ | 2 لیتر |
گشنیز خرد شده | به مقدار لازم |
پیاز | 2 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | نصف پیمانه |
نمک، زردچوبه و فلفل | 1 قاشق چایخوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی در کارگاه آشپزی کارال :
در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته و درون آن پیازها را سرخ کنید سپس سیر ، پودر پاپریکا و کرفس را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه آنها را با هم تفت دهید.
بادمجان ، آب مرغ ، عدس ، برگ بو یا برگ ریحان و نمک و فلفل را به آنها اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
سرکه سیب را به مواد اضافه کرده و شعله را روی متوسط قرار دهید تا زمانیکه جوش آید سپس حرارت را کم کنید و تا زمانیکه عدس ها نرم و له شوند بپزید.
برای سرو کردن، سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کمی ماست و زیره برای تزئین بریزید.