تهیه آلبالوپلو در ظروف کارال

طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال

طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال

مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو در ظروف کارال :

 

مواد لازم مقدار
برنج 500 گرم
آلبالو (مربا) یک و یک دوم پیمانه
گوشت (چرخ کرده) 200 گرم
پیاز داغ یک قاشق سوپ خوری
روغن 50 گرم
زعفران (سائیده) یک قاشق چای خوری
خلال پسته و بادام جهت تزئین
پیاز (متوسط) یک عدد
فلفل سیاه (پودر شده) به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گلاب به میزان لازم


 

طرز تهیه آلبالو پلو در ظروف هاردانادایز کارال :

برنج را شسته و با کمی نمک و آب آن را برای 2 الی 3 ساعت خیس کنید. گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد پیاز متوسط رنده شده، کمی نمک و پودر فلفل سیاه خوب ورز دهید تا گوشت چسبنده و یکدست شود. گوشت را به شکل کوفته ­های ریز و یکدست درست کرده و در ماهیتابه کارال چرب کنار یکدیگر بچینید. سپس ماهیتابه کوفته ریزه را روی حرارت متوسط قرار داده و به آرامی کوفته­ ها را بدون اینکه به آب بیافتند سرخ کرده و کنار بگذارید.

مقدار مناسبی آب را جوش آورده و برنج را برای آبکش کردن آماده نمائید. ته قابلمه کارال را روغن ریخته و ته­ دیگ سیب زمینی بچینید (این ته­ دیگ دیرتر می­سوزد). یک سوم از برنج آبکش شده را در ظرف ریخته و کمی مربای آلبالو بدون شیره روی آن بریزید. سپس لایه­ های بعدی را به همین کل تا آخر ادامه دهید. در آخر اگر مایل بودید مقداری از شیره رقیق آلبالو را روی برنج به همراه کمی کره آب شده ریخته و برنج را دم کنید. توجه داشته باشید که این پلو خیلی سریع می­سوزد پس شعله حرارت را بسیار ملایم کرده و مدت زمان پخت را بالا ببرید.

زمان سرو برنج را در ظرف مخصوص سرو کشیده روی آن را با برنج زعفرانی، خلال پسته و خلال بادام خیس خورده به همراه کوفته ریزه­ ها تزئین کرده و در کنار مربای آلبالو اضافه سرو نمائید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دستورات آشپزی یگر

سبد خرید
فروشگاه
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری

تندیس پرستیژ مدیریتی شرکت کارال

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

از جمله با ارزش­ترین افتخارات کارال در سال های جاری، انتخاب کارال به عنوان برترین مجموعه ایرانی در زمینه رعایت حقوق مصرف­ کنندگان است. این افتخار بزرگ در سال 1393 و بر اساس برنامه ­ریزی و تلاش بسیار از طرف مدیران این مجموعه در جهت افزایش استانداردهای مربوط به خدمات ویژه به مشتریان بدست آمد، ما تلاش می­کنیم به مراحلی بالاتر از رضایت در میان  مصرف­ کنندگان خود دست یابیم. این تندیس از طرف جناب آقای سید محمّد جعفری رئیس انجمن ملّی حمایت از حقوق مصرف ­کنندگان به کارال اهداء شد تا تأکید مجددی باشد بر اهمیت و جایگاه ویژۀ مشتریان کارال.

تندیس رضایتمندی مشتری کارال از انجمن ملی حمایت از حقوق مصرف کنندگان

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )

شرکت کارال مفتخر به دریافت تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک ) از سوی کشور آلمان در مرداد ماه 1395 می باشد.

تندیس استاندارد و جایزه بین المللی ضمانت کیفیت کالا در صنعت لوازم و تجهیزات آشپزخانه ( آیتک )