طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم ( برای سرخ کردن) |
مقدار |
برگ بو | 1 عدد |
هل سبز | 3 عدد |
میخک | 4 تا 5 عدد |
دارچین | یک تکه کوچک |
بادیان رومی | چند پر |
زیره سیاه (دانه) | یک دوم قاشق چایخوری |
مواد لازم ( برای مرینیت) | مقدار |
ماست نیمه سفت | یک و نیم قاشق غذاخوری |
خمیر سیر و زنجبیل | یک قاشق چایخوری |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | یک چهارم قاشق چایخوری |
فلفل قرمز پودر | یک چهارم قاشق چایخوری |
ماسالای بریانی | سه چهارم قاشق چایخوری |
بقیه مواد لازم | مقدار |
مرغ ران | نیم کیلو |
برنج ترجیحاً باسماتی | دو پیمانه |
ماست سفت | یک و نیم قاشق سوپخوری |
نعناع تازه (خرد شده) | 12 شاخه |
گشنیز تازه (خرد شده) | 12 شاخه |
خمیر سیر و زنجبیل | یک و نیم قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند | 2 عدد |
پیاز بزرگ (خلال شده) | یک عدد |
فلفل قرمز | یک چهارم قاشق مرباخوری |
پیاز سرخ شده خشک | دو قاشق غذاخوری |
گشنیز | جهت تزئین |
مواد لازم ( برای ماسالای بریانی) | مقدار |
جوز هندی | یک تکه بسیار کوچک |
هل سبز | 4 عدد |
دانه فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
میخک | 5 عدد |
تکه دارچین | یک عدد کوچک |
دانه رازیانه | یک دوم قاشق چایخوری |
گل سنگ ( ضروری نیست) | نصف قاشق چایخوری |
طرز تهیه بریانی هندی در کارگاه آشپزی کارال :
برنج را از قبل خیس کرده و در قابلمه کارال بجوشانید، باید دون برداشته شود. تکه های مرغ را در مواد مرینیت، مرینیت کنید.
روغن را در ماهیتابه کارال داغ کرده و پیاز را تا حالت کاملاً طلایی شده سرخ کنید، بعد خمیر سیر و زنجبیل را اضافه کنید تا حالت خامی آن از بین برود. مرغ را به تابه کارال اضافه کنید و سرخ کنید تا رنگ طلایی کم رنگ بگیرد.بعد گوجه فرنگی، ماست، فلفل قرمز، برگ گشنیز و برگ نعناع را اضافه کنید و تا زمان پخت بپزید تا کاملاً غلیظ و بدون آب شود.
بقیه ماسالا را اضافه کنید (کمی سرخ کنید تا بوی خوش بلند شود). آب اضافه کنید اگر احتیاج بود نمک بزنید و به نقطه جوش برسانید بعد آب برنج را خالی کرده و در ظرف برنج را بریزید و برنج را بپزید تا آب کاملاً تبخیر شود. روغن حیوانی یا کره زده ،کمی برگ گشنیز ریخته و پیاز خشک را روی بریانی بپاشید.
برای درست کردن خمیر سیر و زنجبیل، مقدار مساوی زنجبیل و سیر را در آسیاب ریخته کمی روغن با آب و سرکه اضافه کنید تا به شکل خمیری درآید بعد استفاده کرده بقیه آن را می توان در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.