طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال
مواد لازم برای تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایز کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت گوسفندى | 500 گرم |
پياز | 2 عدد |
جگر سفيد | 100گرم |
دنبه | 50گرم |
نعنا خشك | 1قاشق چای خوری |
دارچين | 1 قاشق چای خوری |
زعفران دم كرده | 1 قاشق چای خوری |
روغن مايع | به مقدار لازم |
مغز گردو، خلال پسته، خلال بادام | برای تزئین |
فلفل و نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه بریونی اصفهان در ظروف هاردآنادایزد کارال :
بریونی یکی از معروف تربن و خوشمزه ترین غذاهای اصفهان است که برای درست کردن آن ابتدا درون قابلمه کارال ٤ليوان آب بريزيد و گوشت و دنبه را با ٢قاشق غذاخورى روغن مايع و يك عدد پياز را بهش اضافه كنيد و بگذارید روى حرارت ملايم پخته شود.وقتى گوشت كاملا پخته شد و مقدارى از آب گوشت درون قابلمه باقی ماند، از روى گاز بردارید و اب گوشت را كنار بگذاريد و گوشت و دنبه را چرخ كنيد. زعفران دم كرده را با نعنا خشك و مقداری نمك و فلفل سياه به گوشت اضافه كنيد بعد دوباره گوشت را چرخ كنيد حالا جگر سفيد را با ٢ليوان آب درون قابلمه ديگر بريزيد پياز باقى مانده را نگينى خرد كنيد و نمك و فلفل سياه و ٢قاشق غذاخورى روغن را به جگر سفيد اضافه كنيد و با حرارت كم بگذارید پخته شود بعد از تبخير شدن آب، پياز و جگر سفيد را مقداری تفت دهید و قابلمه را از روى حرارت برداريد وقتى مخلوط جگر سفيد و پياز سرد شد آن ها را چرخ كنيد حالا مخلوط گوشت و دنبه را به شكل همبرگر حالت دهید و روی ان مقداری دارچین بریزید درون تابه کارال مقداری روغن بریزید و بریونی ها را سرخ کنید وقتى كامل سرخ شد مقداری آب گوشت را روى نان بريزيد و بریونی ها را روی آن بگذارید و مخلوط چرخ شده جگر سفيد و پياز را و بعد با خلال بادام و پسته ، مغز بادام تزئين كنيد و سرو کنید