طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت گوساله یا گوسفند بی استخوان | 400 گرم |
پیاز (خردشده) | یک عدد |
سیر (کوبیده شده) | 2 تا 3 حبه |
گشنیز (ساطوری شده) | 700 گرم |
سیب زمینی (خرد شده) | 3 عدد کوچک |
فلفل قرمز | ¼ قاشق مربا خوری |
زردچوبه | یک قاشق مرباخوری |
فلفل سیاه پودر شده | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
پودر لیمو عمانی | یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال :
قابلمه کارال را روی حرارت قرارداده. مقداری روغن در آن ریخته و گوشت را سرخ کنید به آن زردچوبه و فلفل ها را افزوده و مجدداً تفت دهید. سیر را نیز جداگانه در ماهیتابه داغ شده کارال سرخ کرده کنار بگذارید، پیاز را در همان تابه سرخ کرده و به همراه سیر به گوشت اضافه کنید. آب را اضافه کرده و پس از جوش آمدن حرارت را کم کنید و در تابه را ببندید. پس از یک ساعت و نیم گشنیز را در روغن تفت داده و به گوشت اضافه کنید و در آخر سیب زمینی، پودر لیمو عمانی و نمک را افزوده و بگذارید خورش جا بیفتد.
نکته: در این خورش منظور آلو ، سیب زمینی است. مردم جنوب گاهی اوقات سیب زمینی را “آلو” و گاهی “آلو زمینی” می نامند.
امیدواریم از آموزش طرز تهیه خورشت آلو گشنیز جنوب در ظروف کارال لذت برده باشید.