طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجون مجلسی در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم |
مقدار |
مرغ | 4 تکه |
مغز گردو | 300 گرم |
رب انار | 5 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد |
آب | 8 لیوان |
زغفران دم کرده | نصف استکان |
شکر (درصورت تمایل) | 2 قاشق چایخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت فسنجون مجلسی در آشپزخانه کارال :
اول گردو ها را با پیاز و کمی آب در دستگاه بلندر بریزید تا کاملا باهم مخلوط شوند. مواد میکس شده را با آب در قابلمه بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید تا جوش بیاد و بعد حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا گردوها کم کم بپزند.بعد از یک ساعت و نیم که گردو ها روی حرارت ملایم بودند ،یکم تغییر رنگ می دهند و تیره می شوند.
تقریبا بعد از یک ساعت غلیظ میشوند و به روغن میفتد. بعد رب انار را اضافه کنید. مرغ ها را ازقبل با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و بعد در روغن سرخ کنید.
مرغ ها را به فسنجون اضافه کنید و بعد زعفران را به خورش اضافه کنید. بعد درب قابلمه را بگذارید و روی حرارت ملایم بگذارید تا روغن گردوها کاملا خارج بشوند و فسنجون غلیظ شود و جا بیوفتد. پخت فسنجون تقریبا بین 5 تا 7 ساعت طول میکشد، وفتی پخت کامل شد، برای سرو روی خورش را با دانه های انار تزئین کنید.
البته هرکسی شیوه خاصی را برای پخت فسنجون دارد که در همه در نهایت طعمش عالی می شود.
نوش جان