طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال
مواد لازم برای تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال :
مواد لازم | مقدار |
آب هندوانه | 2پیمانه |
پودر نشاسته ذرت | 3تا 4قاشق غذاخوری |
شکر | 3/4 پیمانه |
دارچین | 1چوب نسبتا کوچک |
اسانس وانیل | به مقدار لازم |
خلال پسته | به مقدار لازم |
طرز تهیه دسر هندوانه در کارگاه آشپزی کارال :
ابتدا گوشت هنداونه را داخل آبميوه گيرى بريزيد و سپس پودر نشاسته را كم كم به آن اضافه كنيد. وقتى مايع يكنواخت شد شكر، وانيل، دارچين را بهش اضافه كنيد سپس تركيب را ١٥ تا ٢٠ دقيقه روى حرارت ملايم بگذارید و هم بزنيد بعد از اينكه دسر مقداری سفت شد چوب دارچين را از آن خارج کنید دسرمون تقريبا آمادست داخل يخچال بگذارید تا سفت شود و سپس با خلال پسته و پودر وانيل تزئينش كنيد
نوش جان