طرز تهیه ساطری پلو خراسان در ظروف کارال
مواد لازم برای تهیه ساطري پلو خراسان در ظروف کارال :
مواد لازم | مقدار |
گوشت چرخ کرده (کم چرب) | 250 گرم |
برنچ | 3 پیمانه |
هویج خلال شده | نیم کیلو |
پیاز رنده ریز شده | یک عدد متوسط |
کشمش پلویی | 200 گرم |
زعفران آب کرده | 1 پیمانه |
پودر سیر | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
ادویه گوشت | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ساطري پلو خراسان در ظروف کارال :
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، یک عدد تخم مرغ، نمک و فلفل و آویشن خوب ورز دهید تا یکدست شود. نیمی از مخلوط را در غذاساز ریخته و مخلوط کنید. بعد از آن دو قسمت گوشت را دوباره با هم مخلوط کنید و برای یک ساعت مایه گوشت را در یخچال استراحت دهید. یک کیسه فریزر را برش زده و باز کنید گوشت را به شکل یک مستطیل روی کیسه باز کنید. تخممرغ پخته شده، هویچ و جعفری را وسط گوشت قرار دهید و گوشت را محکم بپیچید و برای 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. یکی از ظروف مناسب کارال را روی حرارت قرار داده تا گرم شود. روغن اضافه کرده و پیاز داغ و رب را در آن تفت دهید، کمی آب ریخته تا آب جوش بیاید.
تابه بزرگ کارال را کاملاً گرم کرده کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی سرخ کنید بعد از آن سس در حال جوشیدن را روی رولت بریزید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید در این مرحله حرارت را کم کرده در ظرف را ببندید و رولت را برای حداقل یک ساعت بپزید تا آب سس غلیظ شده و در آخر رولت را برش زده و سرو کنید.